Și-a ascuns boala timp ce 17 ani! Celine Dion: „Povara minciunii mă apăsa greu!”

Îndrăgita cântăreață a recunoscut, cu emoție în glas, că boala de care suferă este veche și că a mințit publicul și presa în privința ei.

celine dion jpg

Vedeta de 56 de ani a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide în 2022, însă acum ne mărturisește Celine Dion că ea se lupta în secret cu tulburarea autoimună de aproape două decenii, doar că n-a spus niciodată acest lucru în public.  

În timpul interviului acordat recent pentru emisiunea americană „Today”, Celine a detaliat durerea simțită tot timpul cât a fost nevoită să-și ascundă boala de fanii ei. În aceeași discuție extrem ade sinceră și de emoțională, Dion și-a amintit cum se lupta cu boala încă de pe vremea când soțul ei, René Angélil, avea propriile probleme medicale, acesta murind, într-un final, de cancer în 2016.

„Nu știam ce se întâmpla cu mine. Nu m-am oprit din tot ceea ce făceam pentru a vedea ce se întâmpla cu mine. De parcă nu era de-ajuns ce simțeam că se întâmplă cum mine, soțul meu se lupta să trăiască în acele momente…”, a început să povestească Celine Dion.

După pierderea singurului bărbat pe care l-a iubit vreodată, vedeta s-a chinuit să aibă grijă de cei trei fii ai ei, René-Charles, de 23 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, de 13 ani, și să-și continue cariera de top. Pe lângă aceste mari responsabilități, cântăreața de origine canadiană se lupta cu o sănătate tot mai șubredă.

Celine Dion și soțul care i a murit în brațe sursa  Shutterstock jpg

„Trebuia să-mi cresc copiii, trebuia să mă ascund, să fiu un erou în fața lor. Și, în tot acel timp, simțeam cum trupul meu mă trăda…”, a continuat diva pe același ton sfâșietor. „Faptul că mințeam era pentru mine… ei bine, povara minciunii a fost prea mare. Nu mai suportam să-i mint pe cei care mă ajutaseră până atunci să ajung unde eram…”, a dezvăluit vedeta.

celine dion shutterstock jpg

„Simplul fapt că nu spuneam adevărul… a fost prea mult pentru mine. Nu mai puteam continua cu minciuna”, a adăugat Celine Dion, care a ales să facă publică lupta pe care o dădea zi de zi cu sindromul persoanei rigide, o tulburare autoimună care face ca toți mușchii artistei să nu mai răspundă comenzilor creierului și să creeze spasme musculare extrem de dureroase în tot corpul.

foto - Shutterstock, InstagramRecente

Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg