Și-a ascuns boala timp ce 17 ani! Celine Dion: „Povara minciunii mă apăsa greu!”

Îndrăgita cântăreață a recunoscut, cu emoție în glas, că boala de care suferă este veche și că a mințit publicul și presa în privința ei.

celine dion jpg

Vedeta de 56 de ani a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide în 2022, însă acum ne mărturisește Celine Dion că ea se lupta în secret cu tulburarea autoimună de aproape două decenii, doar că n-a spus niciodată acest lucru în public.  

În timpul interviului acordat recent pentru emisiunea americană „Today”, Celine a detaliat durerea simțită tot timpul cât a fost nevoită să-și ascundă boala de fanii ei. În aceeași discuție extrem ade sinceră și de emoțională, Dion și-a amintit cum se lupta cu boala încă de pe vremea când soțul ei, René Angélil, avea propriile probleme medicale, acesta murind, într-un final, de cancer în 2016.

„Nu știam ce se întâmpla cu mine. Nu m-am oprit din tot ceea ce făceam pentru a vedea ce se întâmpla cu mine. De parcă nu era de-ajuns ce simțeam că se întâmplă cum mine, soțul meu se lupta să trăiască în acele momente…”, a început să povestească Celine Dion.

După pierderea singurului bărbat pe care l-a iubit vreodată, vedeta s-a chinuit să aibă grijă de cei trei fii ai ei, René-Charles, de 23 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, de 13 ani, și să-și continue cariera de top. Pe lângă aceste mari responsabilități, cântăreața de origine canadiană se lupta cu o sănătate tot mai șubredă.

Celine Dion și soțul care i a murit în brațe  sursa   Shutterstock jpg

„Trebuia să-mi cresc copiii, trebuia să mă ascund, să fiu un erou în fața lor. Și, în tot acel timp, simțeam cum trupul meu mă trăda…”, a continuat diva pe același ton sfâșietor. „Faptul că mințeam era pentru mine… ei bine, povara minciunii a fost prea mare. Nu mai suportam să-i mint pe cei care mă ajutaseră până atunci să ajung unde eram…”, a dezvăluit vedeta.

celine dion shutterstock jpg

„Simplul fapt că nu spuneam adevărul… a fost prea mult pentru mine. Nu mai puteam continua cu minciuna”, a adăugat Celine Dion, care a ales să facă publică lupta pe care o dădea zi de zi cu sindromul persoanei rigide, o tulburare autoimună care face ca toți mușchii artistei să nu mai răspundă comenzilor creierului și să creeze spasme musculare extrem de dureroase în tot corpul.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg