Celine Dion și-a crescut băieții la genul... neutru

Este un star internațional, cu o carieră fulminantă, întinsă pe decenii întregi. Însă și-a dorit, mai mult ca orice, să devină mamă. Cum își crește cântăreața cei trei băieți? Unii ridică din sprâncene.

image

În ciuda realizărilor muzicale memorabile, cel mai important lucru pentru Celine Dion este familia. Vedeta a făcut trei copii cu fostul ei soț, René Angélil, gemenii Nelson și Eddy și băiatul cel mare, René-Charles, care are acum 22 de ani.

După cum vă imaginați, primul născut al lui Dion nu mai este băiețelul drăguț, cu părul lung și puțin buclat, care atrăgea numai priviri admirative. Fiul cântăreței canadiene arată ca un bărbat în toată firea, care nu se mai sfiește la fiecare compliment primit.

Presa canadiană a avut o obsesie cu pletele băiatului, pe când era mic. Apoi, gemenii lui Celine au intrat și ei în vizorul jurnaliștilor și ai paparazzilor, care umăreau fiecare mișcare făcută de cei mici și comentau vrute și nevrute despre părul lor lung. De fapt, presa continua să întrebe de ce le lăsa Dion părul atât de lung băieților ei. Și mare le-a fost mirarea jurnaliștilor când aceștia și-au dat seama de stilul de parenting al lui Celine Dion.

În 2013, vedeta s-a dus în emisiunea lui Katie Couric și a scos porumbelul pe gură, a spus că unul dintre gemenii ei, Nelson, adoră să alerge prin casă cu pantofii ei cu toc. „Nu știu cum de poate face asta, dar vă spun sincer că nu sunt singura din casă care adoră pantofii!”, a dezvăluit marea artistă.

Era o glumă, vorbea serios? Cert e că lumea a avut impresii împărțite legate de asemenea obicei al băiatului. Dar Celine n-a părut deloc tulburată de criticile aduse. Mai mult, a lansat, în 2018, o colecție de gen neutru de haine pentru copii, denumită Celinununu.

Și, după cum a declarat pentru CNN, Dion s-a inspirat din toată experiența ei de mamă de băieți. „Credeam că o să fie atrași de supereroi. Când colo, se uitau la prințese. Și toți și-au dorit să fie Minnie Mouse”, a mărturisit diva canadiană.

image

„Și am ajuns să-mi spun că e OK. Și știți de ce e OK? Pentru că ei vorbesc, comunică, se caută și se găsesc pe ei înșiși”, a conchis celebra mămică. Cu alte cuvinte, René-Charles a crescut fără anumite așteptări de la el în ceea ce privește sexul lui. Iar frații lui gemeni au avut parte de același stil de educație.

„Ador să fiu pe scenă, dar cu familia mea mă mândresc cel mai mult. Cei trei copii frumoși ai mei sunt mândria mea cea mare”, a conchis Dion, care a luat decizii din instinct când a fost vorba să le ofere copiilor ei o educație de un anumit fel sau altul.

foto - ShutterstockRecente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg