Celine Dion și-a crescut băieții la genul... neutru

Este un star internațional, cu o carieră fulminantă, întinsă pe decenii întregi. Însă și-a dorit, mai mult ca orice, să devină mamă. Cum își crește cântăreața cei trei băieți? Unii ridică din sprâncene.

image

În ciuda realizărilor muzicale memorabile, cel mai important lucru pentru Celine Dion este familia. Vedeta a făcut trei copii cu fostul ei soț, René Angélil, gemenii Nelson și Eddy și băiatul cel mare, René-Charles, care are acum 22 de ani.

După cum vă imaginați, primul născut al lui Dion nu mai este băiețelul drăguț, cu părul lung și puțin buclat, care atrăgea numai priviri admirative. Fiul cântăreței canadiene arată ca un bărbat în toată firea, care nu se mai sfiește la fiecare compliment primit.

Presa canadiană a avut o obsesie cu pletele băiatului, pe când era mic. Apoi, gemenii lui Celine au intrat și ei în vizorul jurnaliștilor și ai paparazzilor, care umăreau fiecare mișcare făcută de cei mici și comentau vrute și nevrute despre părul lor lung. De fapt, presa continua să întrebe de ce le lăsa Dion părul atât de lung băieților ei. Și mare le-a fost mirarea jurnaliștilor când aceștia și-au dat seama de stilul de parenting al lui Celine Dion.

În 2013, vedeta s-a dus în emisiunea lui Katie Couric și a scos porumbelul pe gură, a spus că unul dintre gemenii ei, Nelson, adoră să alerge prin casă cu pantofii ei cu toc. „Nu știu cum de poate face asta, dar vă spun sincer că nu sunt singura din casă care adoră pantofii!”, a dezvăluit marea artistă.

Era o glumă, vorbea serios? Cert e că lumea a avut impresii împărțite legate de asemenea obicei al băiatului. Dar Celine n-a părut deloc tulburată de criticile aduse. Mai mult, a lansat, în 2018, o colecție de gen neutru de haine pentru copii, denumită Celinununu.

Și, după cum a declarat pentru CNN, Dion s-a inspirat din toată experiența ei de mamă de băieți. „Credeam că o să fie atrași de supereroi. Când colo, se uitau la prințese. Și toți și-au dorit să fie Minnie Mouse”, a mărturisit diva canadiană.

image

„Și am ajuns să-mi spun că e OK. Și știți de ce e OK? Pentru că ei vorbesc, comunică, se caută și se găsesc pe ei înșiși”, a conchis celebra mămică. Cu alte cuvinte, René-Charles a crescut fără anumite așteptări de la el în ceea ce privește sexul lui. Iar frații lui gemeni au avut parte de același stil de educație.

„Ador să fiu pe scenă, dar cu familia mea mă mândresc cel mai mult. Cei trei copii frumoși ai mei sunt mândria mea cea mare”, a conchis Dion, care a luat decizii din instinct când a fost vorba să le ofere copiilor ei o educație de un anumit fel sau altul.

foto - Shutterstock



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg