Ce a moștenit fiul lui Meghan Markle de la regretata Regina Elisabeta a II-a

20 decembrie 2023   Viață de vedetă

Poate că Regina Elisabeta nu a petrecut mult timp cu strănepotul ei, Prințul Archie, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe fiul lui Meghan Markle să moștenească un lucru important de la ea. 

Regina Elisabeta a II-a avea 12 strănepoți, de la cei 8 nepoți și nepoate, printre care Prințul Archie, (4 ani) și Prințesa Lilibet, (2 ani), copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle. În timp ce fiica ducilor de Sussex a primit numele „Lilibet‟ ca o moștenire a numelui Reginei Elisabeta a II-a și fiul acestora a preluat ceva important de la străbunica lui. 

Pasiunea pe care Prințul Archie a moștenit-o de la Regina Elisabeta a II-a 

Meghan Markle (42 de ani) a dezvăluit în timpul unui interviu că fiul ei împărtășește un interes comun cu regretata Regina Elisabeta a II-a. Mai exact, Prințul Archie este pasionat de fotografie, așa cum era străbunica lui. 

Citește și: Meghan Markle este împotriva regulilor de protocol. Nici copiii ei nu le urmează 

Mândră de fiul ei, Ducesa de Sussex a dezvăluit că Archie ar putea călca pe urmele prietenului ei apropiat, fotograful și antreprenorul Misan Harriman, apreciat pentru fotografiile reușite pe care le realizează:

„Ultima dată când ne-a fotografiat, Misan i-a arătat lui Archie cum să facă fotografii‟, a spus Ducesa, care a transmis că fiul ei deține propriul aparat foto, însă își dorește unul performant, precum cel al mentorului său, Misan, dar care poate să ajungă la prețul de 8.000 de lire sterline: „Nu va primi unul. Nici măcar de Crăciun!‟, a spus Meghan. 

Interesant este că și regretata Regina Elisabeta a avut un astfel de aparat foto. Ea a fost surprinsă făcând fotografii la diferite evenimente, inclusiv la spectacolele de cai, unde răposatul ei soț, Prințul Philip, concura. 

Citește și: Ce mănâncă bebelușul regal Archie la micul dejun. Îi poți prepara și tu copilului tău 

Fotografia nu a fost singurul hobby pe care Regina l-a avut. Ea a fost pasionată de creșterea și îngrijirea cailor de rasă, îi plăcea să meargă pe jos și să își antreneze câinii. În ceea ce-l privește pe Prințul Harry, el este pasionat de polo, rugby, fotbal și baschet, iar Meghan Markle preferă clasele de yoga. În trecut, Ducesa de Sussex a luat lecții de box. 

Sursă foto: Instagram@poophotomag, Pinterest 

Mai multe