Regele Charles a încercat s-o detroneze pe mama lui, Regina Elisabeta a II-a?

Multe lucruri s-au scris și s-au spus despre familia regală britanică, însă nu toate sunt adevărate. Intenția actualului Rege Charles de-a o detrona pe mama sa a existat cu adevărat?

image

Serialul „The Crown”, biografiile mai mult sau mai puțin autorizate, publicate de-a lungul timpului, despre membrii familiei regale britanice, și dezvăluirile experților regali ne-au interesat dintotdeauna. Am urmărit cu mare interes intriga producțiilor video cu asemenea subiect și tot ce scriu publicațiile despre răposata regină Elisabeta a II-a, actual Rege Charles al III-lea sau Kate Middleton, Prințul William și ai lor copii. Însă a existat oare și invidie între actualul rege și fosta regină?

În serialul „The Crown”, în sezonul al cincilea, angajații regali încearcă să-i ascundă Reginei ziarul The Sunday Times, unde fusese publicat un sondaj, care-l dădea preferat pe Charles în detrimentul monargului regal de la acea vreme. În urma acelui sondaj, mulți doreau ca Regina să abdice și să-l lase pe fiul ei cel mare să urce pe tron.

În timp ce Regina stătea de vorbă cu soțul ei, Prințul Philip, Prințul Charles s-ar fi întâlnit cu prim-ministrul de-atunci, Sir John Major. În timpul întâlnirii la nivel înalt, cei doi au discutat despre rezultatul votului și despre ideea de-a demara mișcarea de-a o înlătura pe Regină de pe tron.

După cum a declarat Major, el și Charles n-au discutat niciodată în mod real despre detronarea Reginei, așa cum sugerează serialul cu mare priză la public. De fapt, fostul om politic le-a spus celor de la Mail on Sunday că întreaga poveste din serial nu e decât „o născocire malițioasă și fără sens”. Așa să fie oare?

„Sir John n-a cooperat în niciun fel cu The Crown. N-a fost abordat de producătorii serialului, pentru a fi verificare niște informații intorice pentru scenariul acestui serial sau ale alte producții”, stă scris într-un comunicat de presă emis de biroul său.

„După cum știți, discuțiile dintre monarh și prim ministru sunt complet private și, în cazul lui Sir John, așa vor rămâne întotdeauna. Dar niciuna dintre ipotezele descrise mai sus nu sunt veridice în niciun fel. Sunt fincțiune de la un capăt la altul!”, a continuat hârtia oficială emisă de departamentul de PR al fostului prim ministru britanic.

Regele Charles coroana  foto   Shutterstock jpg

Dar ce au de spus cei care realizează serialul „The Crown”?

„The Crown s-a prezentat întotdeauna ca o producție dramatică bazată pe evenimente istorice”, a declarat un reprezentat de-ai serialului. „Sezonul al cincilea este o dramatizare ficțională, în care ne imaginăm ce s-a putut întâmpla în spatele ușilor închise în timpul unui deceniu cu o semnificație specială pentru Familia Regală – una care a fost îndelung documentată de jurnaliști, biografi și istorici”, a ținut să adauge reprezentatul „The Crown”.

Foto - Shutterstock



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg