Ce nu știai despre Kate Middleton, de la asemănarea cu Regina Elisabeta la despărțirea de William

Kate Middleton (41 de ani) este una dintre cele mai cunoscute femei din lume, dar crezi că știi totul despre ea? Încă mai sunt multe lucruri de aflat despre soția Prințului William. 

image

De când s-a căsătorit cu Prințul William în anul 2011 și a devenit nora actualului rege,  Charles al III-lea, Kate Middleton a intrat în atenția publicului larg. Și-a cucerit fanii prin blândețea care o caracterizează și prin faptul că a stat departe de scandalurile care au roit, de-a lungul timpului, în jurul Familiei Regale.

Iată câteva lucruri pe care nu le știai despre Prințesa de Wales, Kate Middleton! 

Lucruri mai puțin cunoscute despre Kate Middleton 

Kate Middleton s-a născut și a crescut într-o familie înstărită. Părinții ei, Michael și Carole Middleton, dețin o companie de succes în domeniul petrecerilor private, care valorează în jur de 40 de milioane de dolari. Putem spune că din momentul nașterii, Prințesa de Wales a avut un lucru în comun cu regretata Regina Elisabeta a II-a, și anume - prenumele. Numele complet al lui Kate este Catherine Elizabeth Middleton, prenumele mijlociu fiind același cu al fostei regine. 

Model pentru compania părinților 

A absolvit școli prestigioase, inclusiv Universitatea St. Andrews din Scoția, unde a studiat istoria artei, însă în copilărie ea a fost model pentru cataloagele companiei familiei Middleton. 

Este pasionată de sport 

Pasiunea pentru sport a dobândit-o încă de la vârste fragede. Din copilărie, Kate Middleton joacă tenis și hochei. De asemenea, ea este pasionată de drumeții și plimbări în aer liber. 

Și-a împărțit apartamentul cu alte persoane 

Se știe că Prințesa de Wales și-a întâlnit jumătatea în perioada facultății. Dar înainte să formeze un cuplu cu Prințul William, cei doi au fost prieteni și au locuit în același apartament cu alte persoane. Într-un interviu, Prințul William a spus că relația lui cu Kate „a înflorit‟ după ce au devenit colegi de apartament: 

„Am petrecut mai mult timp împreună, am chicotit, ne-am distrat foarte mult și am realizat că avem aceleași interese. Kate are un simț al umorului foarte obraznic, ceea ce mă ajută pentru că eu am un umor sec‟, a povestit actualul soț al Prințesei, în anul 2010. 

Despărțirea de Prințul William 

După absolvirea facultății, Kate Middleton și Prințul William au decis să pună punct relației. În anul 2007, „The Sun‟ scria că și-au încheiat relația „în mod amiabil‟, dar, din fericire, separarea nu a fost una de lungă durată. Conform „BBC‟, Kate Middleton și Prințul William s-au împăcat trei luni mai târziu de la anunțul despărțirii. „Amândoi eram foarte tineri‟, spunea William, pe atunci. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg