Ce frumos o alintă Kate Middleton pe fiica ei, Prințesa Charlotte!

2 noiembrie 2023   Viață de vedetă

La fel ca mulți alți copii de vârsta ei, Prințesa Charlotte a primit câteva porecle din partea apropiaților. Dacă printre colegii de școală este cunoscută drept „Prințesa războinică‟ datorită personalității sale puternice, părinții săi o alintă într-un mod adorabil. Iată cum! 

Kate Middleton (41 de ani) și Prințul William (41 de ani) sunt foarte atenți când vine vorba de creșterea celor trei copii ai lor: George (10 ani), Charlotte (8 ani) și Louis (5 ani). Cei doi se asigură că fiii lor primesc o educație bună, că își urmează pasiunile și că au o stare emoțională bună. Mai ales Prințesa de Wales, Kate Middleton, este preocupată de bunăstarea copiilor ei și îi alintă într-un mod adorabil. Dacă pe băiatul ei cei mic, Louis, îl numește cu afecțiune „Lou Bugs‟ (gândăcelul Lou), pe Charlotte o alintă la fel de frumos. 

Citește și: Prinții de Wales nu pot lua masa cu copiii lor. Care este motivul? 

Ce frumos își alintă Kate Middleton fiica! 

În timpul unei vizite regale pe stadionul de fotbal Windsor Park din Irlanda de Nord, care a avut loc în anul 2019, s-a aflat cum o alintă Kate Middleton pe Charlotte. Într-o conversație, Prințesa de Wales a numit-o pe fiica ei „Lottie‟, un alint adorabil care provine de la numele acesteia. 

„Lottie‟ nu este singura poreclă pe care Kate Middleton o are pentru fiica ei. În anul 2018, un lucrător comercial a spus la acea vreme pentru „Daily Mail‟ că a fost martor când Prințesa Charlotte se afla într-un magazin alături de mama ei, iar pentru că Prințesa s-a așezat pe podea, Kate Middleton i-a spus: „Ridică-te, Poppet!‟. Tot în anul 2019, Prințul William a numit-o pe Charlotte „mignonette‟, un cuvânt care provine din limba franceză și înseamnă „mică dragă‟ sau „drăguță‟. 

Citește și: Kate Middleton, secretul unui trup perfect, după trei nașteri! Care este dieta zilnică a ducesei de Cambridge

Poreclele membrilor Familiei Regale 

Prințesa Charlotte nu este singura persoană din Familia Regală Britanică care și-a primit porecle. Regretata Regina Elisabeta a II-a era alintată „Lilibet‟, „Gary‟ sau „Gan-Gan‟, iar Prințului William i se spune „Willy‟ sau „Pops‟. Cândva, Kate Middleton a fost numită „Do nothing‟ și „Frumoasa Kate‟. 

Sursă foto: Pinterest  

Mai multe