Cum este cunoscută Prințesa Charlotte printre colegii de școală. „Se comportă ca un băiețel‟

Putem crede că Prințesa Charlotte, fiica Prințului William și a soției acestuia, Catherine, este privilegiată datorită statutului său regal, însă, în realitate, asta nu o împiedică să ducă o viață normală. De exemplu, așa cum mulți copii primesc porecle amuzante din partea colegilor de școală, la fel și Prințesa a primit una. 

image

Se spune despre Prințesa Charlotte că la vârsta de doar șapte ani ar fi o fetiță aventuroasă și iubitoare de distracție, la fel cum era și răposata ei bunică, Prințesa Diana, și similar unchiului său Harry. Îi place să se cațere prin copaci, să joace fotbal și să călărească, scrie „The List‟. 

De asemenea, în timpul slujbei de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Charlotte a dat dovadă de responsabilitate și curaj când, potrivit „The Sun‟, i-ar fi șoptit fratelui său mai mare, la ureche, că „trebuie să facă o plecăciune‟ când sicriul străbunicii lor a trecut pe lângă ei. Atunci, Prințul George a răspuns prompt, semn că a realizat că sora lui știe cel mai bine ce trebuie să facă. 

Citește și: Viața luxoasă a Prințesei Charlotte, cel mai bogat copil din lume 

Porecla Prințesei Charlotte îi evidențiază caracterul 

Prințesa Charlotte le-a atras atenția și colegilor săi de la Lambrook School, o instituție de învățământ de elită din Berkshire, locul unde ea studiază alături de frații săi. Potrivit expertului regal Katie Nicholl, personalitatea sa curajoasă i-a adus acesteia o poreclă care îi evidențiază caracterul și o aseamănă cu personajul „Xena‟. 

Citește și: Cum o alintă Prințul William pe Kate Middleton. Dar ea pe el? 

Printre colegii săi de școală, Prințesa Charlotte ar fi cunoscută drept „Prințesa războinică‟, un nume inspirat din serialul de televiziune „Xena: Warrior Princess‟ (Xena, Prințesa războinică).

„Se pare că și-a câștigat porecla pentru că, evident, este o prințesă, dar și pentru că se comportă ca un băiețel‟, a spus Kate Nicholl. 

Prințesa Charlotte nu este singura regalitate care și-a primit o poreclă. Tatăl și unchiul ei, William și Prințul Harry, erau cunoscuți în rândul colegilor de liceu ca „Wales‟, iar mama sa, Kate Middleton, era cunoscută drept „Waity Katie‟ (Katie cea care așteaptă), o poreclă pe care tabloidele i-au pus-o când aceasta aștepta ca William să o ceară în căsătorie.  

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg