Prinții de Wales nu pot lua masa cu copiii lor! Care e motivul?

Dacă ne gândim câteodată că ar fi bine să fim rege sau regină ca să facem ce vrem noi, ei bine, nu asta e realitatea de la palat. Familiile regale are reguli stricte chiar și pentru copii!

image

Să-i luăm ca exemplu pe cei trei copii ai viitorului rege britanic, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Ei se pot strâmba la avioane atunci când participă la câte un eveniment solemn ce are loc la Palatul Buckingham sau prin împrejurimi, dar nu pot face ce vor la cină!

Darren McGrady, unul dintre foștii bucătari al familiei regale britanice, a stat de vorbă cu jurnaliștii de la revista Harper's Bazaar din Australia și-a explicat cum cei mai mici membri ai familiei regale nu primesc un loc la masă până nu „n-au învățat arta conversației politicoase”. Așadar părinții lor, Prințul William și Kate Middleton iau cina cu alți adulți, în timp ce cei mici sunt trimiși la masa copiilor.

Regula aceasta este respectată din simplul motiv că nimeni nu-și dorește ca vreun copil, fie el și viitor rege – cum e cazul Prințului George – să nu facă vreo scenă la masă. „Bonele regale controlează meniul celor mici și se asigură că copiii au parte de o alimentație echilibrată, care conțin nu numai preparate sănătoase, ci și diverse feluri de mâncare destinate adulților”, a ținut să precizeze fostul angajat regal.

Asemenea regulă este valabilă doar în cazul evenimentelor oficiale, cum ar fi cina de Crăciun. Atunci când nu este „la serviciu”, Kate Middleton este o mămică foarte grijulie și implicată în creșterea și educarea copiilor ei. Ea n-ar accepta nici în ruptul capului să nu mănânce, măcar ocazional, cu George, Charlotte și Louis, motiv pentru care respectă protocolul doar când vine vorba despre evenimente formale.În rest, încearcă să le ofere micuților o copilărie cât se poate de normală.

„Kate pune în practică ceea ce a funcționat la ea, în copilărie. Nu-și dorește o armată de angajați care să le ofere educație copiilor ei, vrea să se implice ea cât poate de mult în creșterea lor”, a dezvăluit un expert în educație pentru publicația britanică Express. Asta nu presupune să-și petreacă zilnic ore întregi în bucătărie, pentru a prepara cina familiei sale, dar cu siguranță că-și face timp pentru a-l petrece cu copiii ei, atunci când responsabilitățile regale îi permite asta.

Kate Middleton, adică viitoarea Regină Consoartă a Marii Britanii, adoră să gătească și face asta atunci când poate, împreună cu copiii ei. Nu de puține ori a povestit cum a pregătit pizza sau alte preparate acasă la ea cu George, Charlotte și Louis. Acest obicei e benefic celor mici pentru că se simt incluși în treburile casnice și, în același timp, le dezvoltă creativitatea și-și pot expune spontaneitatea și forma o independență sănătoasă, sunt de părere și specialiștii în parenting.

foto - Shuttestock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg