Cele mai longevive vedete de la Hollywood dezvăluie secretele pentru o viață îndelungată!

1 martie 2023   Viață de vedetă

Fă cunoștință cu o parte dintre cele mai longevive vedete de la Hollywood și descoperă care sunt secretele lor pentru o viață îndelungată!  

Crezi sau nu, la Hollywood există multe celebrități născute la începutul secolului al XX-lea care încă lucrează și nu plănuiesc să se retragă din activitate. Acești actori au avut un impact uriaș asupra industriei de film, iar vârsta înaintată nu le-a fost un impediment în calea succesului. 

Dick Van Dyke din „Mary Poppins‟

De exemplu, s-ar putea să fii surprins, dar actorul Dick Van Dyke, care l-a jucat pe Bert în „Mary Poppins‟, a ajuns la vârsta de 97 de ani. În anul 2015, actorul a publicat o carte care cuprinde sfaturi pentru longevitate. Ce îl ajută pe actor să fie în formă?

Mișcarea ar fi răspunsul: „Continuă să te miști!‟, îndeamnă actorul, potrivit „Express‟. „Mulți dintre prietenii mei nu o fac, dar eu recomand‟, a mai spus el. 

Citește și: Ceaiurile longevității. Ce băuturi să consumi ca să trăiești mai mult 

Glynis Johns va împlini anul acesta 100 de ani 

Pe Glynis Johns, în vârstă de 99 de ani, o știm din celebrele filme „While You Were Sleeping‟, „Mary Poppins‟ sau „Another Time, Another Place‟, dar ce a contribuit la viața sa îndelungată?

Într-un interviu pentru „Los Angeles Times‟, ea a dezvăluit că s-a bucurat de fiecare etapă a vieții sale și de avantajele pe care le-a avut, de-a lungul timpului: „Cred că trebuie să profităm de toate avantajele noastre, de fiecare vârstă. Fiecare etapă a vieții trebuie să ne ajute să ne dezvoltăm.‟ 

Citește și: Dieta care-ți prelungește viața. Este perfectă mai ales după 65 de ani 

Caren Marsh-Doll a trecut de 100 de ani 

Caren Marsh-Doll a lucrat ca actriță în timpul Epocii de Aur de la Hollwood, dar s-a retras în anii ’50 și a devenit profesor de dans. Pe ea de ani o știm din „Gone with the Wind‟, „Night and Day‟ și „The Wizard of Oz‟, dar ce a ajutat-o să atingă vârsta de 103 ani?

Într-un interviu pentru „Syracuse.com‟, ea spunea că face tot posibilul pentru a elimina stresul din viața de zi cu zi: „Vă spun un lucru pe care l-am învățat. Nu mă stresez pentru nimic. Nu îmi fac griji pentru nimic. Orice s-ar întâmpla, încerc să mă las purtată de vânt.‟

Sursă foto: Pinterest  

Mai multe