Ciuperci inteligente și salate de trandafir. Pamela Anderson a scris cea mai ciudată carte de bucate!

21 octombrie 2024   Viață de vedetă

A jucat multe roluri până acum – star în „Baywatch”, soție de rocker, bombă sexy, asistenta unui magician, mamă, actriță, vegană înrăită, „iepuraș” Playboy, activistă. Iar acum este bucătăreasă!

La 57 de ani, Pamela Anderson a devenit „zeița domestică” și și-a făcut debutul literar cu o carte de bucate… interesantă. „I Love You: Recipes From The Heart” este o carte care cuprinde peste 80 de rețete vegane testate și recomandate de celebra blondină.

Pamela a fost căsătorită de șase ori și-a avut multe ocazii de-a deveni casnica preocupată doar de familie, casă și bucătărie. „Mie îmi place să spun că simplul copt al pâinii se aseamănă cu nașterea copiilor”, a început să ne șocheze vedeta. „Am început să ador ceaiurile”, continuă ea să ne surprindă. „Simt o legătură tot mai strânsă cu pământul și cu tot ce are el să ne ofere – cadourile lui mediciale”, a ținut să precizeze Anderson.

„Ador toate măslinele!”, continuă pe același ton ferm. „Sunt atât de frumoase! Există atât de multe feluri de ciuperci. Au o inteligență aparte, trebuie să precizez asta”, a declarat Pamela Anderson.  

Vedeta americană spune cu nonșalanță că le dă cățeilor ei să mănânce chiftele făcute din petale de flori, ca să-i calmeze după câte o călătorie îndelungată. „Salata de flori mi s-a năzărit după ce am visat despre așa ceva. Pur și simplu, servesc un singur trandafir sub forma unei salate, învelit romantic în ulei de masline și sumac”, a povestit Pam cu mare entuziasm. „Mi-am spălat până și copiii în patale de trandafir”, a conchis ea făcând referire la cei doi fii ai ei.

Cartea de bucate a lui Chef Pam este extravagantă de-a dreptul! Ciuperci inteligente și salate de trandafiri, servite cățeilor Lucky și Lola… o nebunie culinară completă! Și asta nu e tot! Vedeta face sandvișuri cu înghețată de cocos, la care adaugă acaju. Cum spuneam, niște rețete inedite, care vom vedea cum vor fi primite de publicul larg.

foto - Shutterstock

Mai multe