Pamela Anderson, sex simbolul anilor ’90, a renunțat la machiaj!

Vedeta serialului „Baywatch” și-a construit o imagine de femeie fatală, cu coafură voluminoasă și machiaj intens, în tinerețea ei. La 56 de ani, blondina ne oferă o cu totul altă versiune a sa!

image

Pamela Anderson s-a prezentat cu fața perfect curată la British Fashion Awards 2023 de la Royal Albert Hall din London, zilele trecute. Vedeta este, mai nou, adepta frumuseții naturale, lucru care contrastează major cu imaginea ei obișnuită.

În ultima vreme, Pamela Anderson nu mai seamănă cu… Pamela Anderson. Purtând un costum crem supradimensionat de la Victoria Beckham, cu tricou pe dedesupt și bijuterii de la Pandora, blondina este cât se poate de îndepărtată de cea care era în tinerețe și provoca fantezii tuturor bărbaților.   

Sex simbolul anilor '90 a dezvăluit recent de ce consideră atât de eliberator faptul că se prezintă pe covorul roșu complet nemachiată. Vorbind cu cei de la The Daily Telegraph, Anderson a recunoscut că, odată cu emisiunea ei despre renovări de case, Pamela's Garden of Eden, ea a început să-și dorească să se arate publicului fix așa cum e ea. Fără niciun artificiu.

„Când m-am dus la Paris Fashion Show, am decis să nu port machiaj și m-am simțit ca o fetiță de cinci ani din Ladysmith, care a ajuns să poarte haine de la Victoria Beckham”, a declarat Pamela Anderson încântată.

Celebra canadiancă a aflat că alegerea ei de-a nu se machia a creat rumoare, o nouă modă chiar, cu toate că ea n-a intenționat niciodată acest lucru. „M-am simțit atât de liberă! N-am vrut să creez vreo modă. Nici măcar nu m-am gândit că cineva o să observe asta. Dar eu n-am mai stat timp de trei ore în scaunul de machiaj”, a vorbit vedeta despre marea schimbare din viața ei.

„M-am uitat, pur și simplu, în oglindă și mi-am spus mie însămi: «Ai aproape 60 de ani, arăți destul de bine, simte-te bine în Paris și nu face ce face toată lumea»”, a adăugat ea.

Pamela a spus, la un moment dat, și că a pierdut-o pe cea care îi asigura machiajul de ani întregi și atunci a fost un moment de cotitură pentru ea. Parcă i s-a părut că n-are rost să apeleze la altcineva care s-o machieze, motiv pentru care și-a și propus să iasă în lume cu fața curată, fără pic de machiaj pe chip.

Ce ziceți, Pamela Anderson a procedat corect să renunțe la machiaj complet?

foto - Shutterstock



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg