Ea avea 20 de ani și el... 80! Cea mai bună experiență sexuală a Pamelei Anderson

A fost sex simbolul anilor ’90, cunoscută pentru rolul ei din serialul „Baywatch” și pictorialele sexy din revistele pentru bărbați. Cine i-a adus cea mai mare plăcere în pat blondinei fatale?

image

La 56 de ani, Pamela Anderson este un izvor nesecat de informații cu privire la viața ei intimă. În tinerețe, a trăit cât pentru trei experiențe amoroase fel de fel, despre care vorbește fără ezitare atunci când este provocată de jurnaliști sau își scrie memoriile.

În autobiografia ei, Pam a scris despre cea mai bună experiență sexuală avută vreodată în viața ei. Culmea e că nu a fost cu niciunul dintre masculii atrăgători cu care a fost cuplată la un moment dat în viața ei.  

În cartea „Love, Pamela: A Memoir of Prose, Poetry, and Truth”, care a fost publicată anul trecut, Anderson spune că experiența cu pricina a avut loc în Buenos Aires și a fost cu adevărat memorabilă. Pe când avea doar 20 de ani, ea a întâlnit un argentinian de 80 de ani, de care s-a lăsat sedusă pentru a avea parte de „cea mai senzuală experiență din viața mea”.  

Pamela Anderson a fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee din 1995 până în 1998, apoi a ajuns la altar cu muzicianul Kid Rock, în 2006, iar mariajul lor s-a încheiat în 2007. După o vreme, în 2007, s-a măritat cu Rick Salomon, alături de care a rezistat doar un an. În 2014, s-a lăsat convinsă să accepte din nou să fie soția lui, dar tot un an au reușit să stea împreună.  

Alt soț de-ai ei a fost bodyguardul Dan Hayhurst, cu care a ajuns la altar în 2020, iar, după 13 luni, s-au despărțit. Ultimul „domn Anderson” a fost Jon Peters, dar și căsnicia lor părea făcută doar de ochii lumii. În concluzie, bomba sexy a anilor ’90 a fost căsătorită de șase ori cu cinci bărbați. Însă niciunul dintre ei n-a adus-o pe vedeta sexy pe culmile extazului ca pensionarul de 80 de ani!

image

„Am dansat toată noaptea. A fost una dintre cele mai senzuale experiențe pe care le-am avut vreodată. M-a schimbat și n-am uitat niciodată acea experiență”. Atingerea lui „delicată” a lăsat-o fără suflare pe Anderson, după cum declară chiar ea, Pamela nemaiexperimetând așa ceva până atunci.

foto - ShutterstockRecente

Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg