Pamela Anderson: „Mă chinui să rămân singură după șase mariaje eșuate!”

Astăzi, fosta vedetă a serialului „Baywatch” este desemnată „Femeia anului” de revista „Glamour”. Cu această ocazie, fostul iepuraș Playboy privește retrospectiv la relațiile ei sentimentale.

Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg

Revista „Glamour” și-a desemnat câștigătoarele de anul acesta, iar ele sunt Pamela Anderson și Serena William, care au fost numite „Global Women of The Year” din 2024.

În timpul interviului oferit de actrița americană publicației sus amintite, ea a recunoscut că îi este „greu” să nu se mai implice în alte relații amoroase după cele șase eșecuri maritale avute. Instinctul vedetei de 57 de ani este să se îndrăgostească iar și iar și să ajungă într-o idilă nouă cât mai curând. Dar de ce vrea să reziste acestei tentații?

Pamela a fost măritată cu starul rock Tommy Lee, cu rapperul Kid Rock, de două ori cu jucătorul de poker Rick Salomon, cu co-producătorul Batman Jon Peters și, în ultimă instanță, cu fostul ei bodyguard Dan Hayhurst. Niciuna dintre aceste căsnicii nu a durat. Poate doar a durut...

„În ultimii ani… m-am străduit să rămân singură și să-mi dau seama ce-mi place, ce ador, ce vreau să fac cu viața mea”, a dezvăluit blondina în interviu. Atunci când a fost întrebată de ce încearcă să se apropie de ficare dată de „băieți răi”, Pamela a ținut să lămurească lucrurile: „Nu i-am căutat eu. Ei m-au căutat pe mine!”.

Actrița, care are doi copii, pe Dylan (de 26 de ani) și pe Brandon (de 27 de ani) cu fostul ei soț Tommy Lee, spune despre noua ei viață următoarele: „Sunt cu siguranță mult mai fericită acum. Acum 10 ani, simțeam că eram o ratată. De fapt, cred că în ultimele două decenii m-am tot simțit așa...”, a conchis ea.

image

Încă din 1990, revista „Glamour” și-a desemnat „Femeile anului”, iar acum, pe 1 octombrie 2024, a venit rândul fostei bombe sexy a anilor ’90 și 2000 să fie portretizată pe coperta publicației și să primească binemeritatul premiu.

foto - Shutterstock



Recente

Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg