Conspirație sau „Avertisment pentru alții‟? Moartea lui Liam Payne ar putea avea legătură cu P Diddy

17 octombrie 2024   Viață de vedetă

O nouă teorie a conspirației a apărut, corelând moartea lui Liam Payne de la One Direction cu P Diddy, după ce un videoclip vechi cu cei doi a devenit viral. Liam a decedat la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires.

Fiecare celebritate din Hollywood are, la un moment dat, o întâlnire ciudată cu P Diddy, iar Liam Payne nu a fost o excepție. În 2017, el a relatat o experiență stânjenitoare cu rapperul, aflat acum în mijlocul unui scandal, într-un interviu acordat postului de radio KIIS FM, gazdelor Kyle și Jackie O. După tragica sa dispariție, interviul cu Diddy a devenit din nou viral, stârnind speculații și teorii printre fani.

Citește și: Activ pe rețelele sociale chiar și după gratii! Ce a postat P.Diddy din închisoare?

Întâlnirea incomodă a lui Liam Payne cu Diddy

În timpul unei petreceri pline de vedete din 2017, Liam a povestit (începând cu minutul 1:40 în video-ul atașat) despre un moment stânjenitor cu P Diddy. Alături de Diddy se aflau Jay-Z și Leonardo DiCaprio, care au păstrat tăcerea după arestarea rapperului.

Liam a descris întâlnirea ca fiind „cea mai intimidantă experiență cu o celebritate‟, afirmând: „M-am dus să vorbesc cu el și cu Jay-Z, iar când i-am strâns mâna, el a râs... cel mai rău râs pe care l-am auzit vreodată‟. A adăugat că, deși rapperul părea mai puțin amenințător decât Jay-Z sau Leonardo DiCaprio, totuși s-a simțit inconfortabil.

Speculațiile despre moartea lui Liam

Un utilizator de pe platforma X (fost Twitter), scrie indiatimes.com, a conectat moartea lui Liam de haosul generat de arestarea lui P Diddy. Acesta s-a întrebat dacă fostul membru One Direction a fost pedepsit pentru că a vorbit public împotriva mogulului muzical. „Liam Payne vorbește despre Diddy. Toată lumea încearcă să-l oprească. Și acum moare misterios??! Conectați punctele‟, a scris utilizatorul, împărtășind videoclipul interviului.

Fanii, șocați de pierderea lui Liam, au fost derutați de această teorie. Un utilizator a comentat: „Nu există accidente în industria muzicală. <<Căderea>> lui Liam a fost un <<avertisment pentru alții>>‟, în timp ce altcineva a adăugat: „Prea multe vedete mor în circumstanțe suspecte. Căderea lui Liam este doar o altă moarte inexplicabilă.‟

Vezi și: Cine este primul bărbat care i-a fost infidel lui Jennifer Lopez: „Înnebunisem‟

Diddy este în arest

Diddy, pe numele său real Sean Combs, a fost arestat în New York pe 16 septembrie, fiind acuzat de racket și trafic de persoane în scop sexual. Mogulul muzical, care a fost refuzat pentru cauțiune de două ori, a pledat nevinovat. Acesta se confruntă cu peste 120 de procese, inclusiv acuzații noi de agresiune sexuală. Avocatul său, Marc Agnifilo, susține nevinovăția clientului său. Procesul va avea loc pe 5 mai 2025.

@www.indiatimes.com

Editor: Raluca Toma

Mai multe