Cum i-a salvat Edward Norton viața lui Leonardo DiCaprio

18 ianuarie 2023   Viață de vedetă

Ce doi actori n-au lucrat niciodată împreună, dar sunt prieteni la cataramă, mai ales de când Edward l-a salvat pe Leo de la înec.

„Leo e un prieten foarte vechi de-al meu”, a dezvăluit Norton în timpul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. „Prietenia noastră e bazată pe pasiunea nostră comună – aceea de a proteja natura și-a lua măsuri împotriva schimbărilor climei”, a adăugat Ed. „E un actor minunat, dar n-am lucrat niciodată împreună!”, a ținut să precizeze acesta.

Cu toate că n-au existat proiecte profesionale comune, cei doi actori au bifat multe aventuri împreună, în timpul lor liber, și au călătorit în multe locuri împreună, timp în care legătura dintre ei s-a făcut și mai strânsă. Mai ales de când Norton l-a salvat pe DiCaprio de la înec…

Edward Norton i-a mărturisit lui Jimmy Fallon, de la „The Tonight Show”, porecla pe care el și amicii lor i-au dat-o pe Leo. „Îi spunem «Leo ghinionistul»”, a declarat cel care a ținut să explice acest lucru. Ei bine, DiCaprio a primit asemenea poreclă pentru că n-are deloc noroc la sporturile extreme.

În timp ce făcea skydiving, parașuta aproape că nu i s-a deschis, iar, atunci când se afla într-un avion, motorul acestuia a explodat! Și cum era cât pe ce să se înece? Ne e și frică să întrebăm…

Era să se înece în Insulele Galapagos, iar prietenul lui bun, Edward Norton, a explicat întreaga situație tensionată în emisiunea „The Jonathan Ross Show”. „Vreo 100 de pisici-de-mare tărcate tocmai trecuseră pe sub noi, iar eu am apucat să-i văd fața încântată a lui Leo…”, care a luat o cameră de filmat și s-a și aruncat în apă după ele. „M-am aruncat după el, pentru că m-am gândit că urmărește acele creaturi și e posibil să rămână fără oxigen. Și exact asta s-a întâmplat!”, a continuat Ed să povestească.

Regizorul Fisher Stevens a explicat și el situația: „L-am văzut pe Leo cum se chinuia să respire, pentru că tubul lui scăpa oxigen, iar Edward a trebuit să-l salveze”, a adăugat Stevens pentru revista GQ. Totuși, în ciuda faptului că DiCaprio rămăsese fără aer, a reușit să filmeze câte secvențe bune de folosit în diverse documentare despre asemenea creaturi minunate. „Ne-am apropiat mult unul de altul în acea călătorie”, a recunoscut regizorul.

Așa cum Leonardo a trebuit scos din apă și salvat de bunul lui prieten, așa a procedat și el în momentul în care un necunoscut care băuse a căzut din yacht și era cât pe ce să se înece. „Leo, prietenii lui și căpitanul vasului au început să caute omul care-și pierduse echilibrul și căzuse din yacht. Căutările lor au rezultat în salvarea vieții unui om!”, a dezvăluit o sursă pentru revista People, adăugând că persoana respectivă se afla în apă de 11 ore și avea tot mai puține șanse să trăiască.

Foto - Shutterstock

Mai multe