Antonio Banderas: „Infarctul a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!”

Actorul hollywoodian a trecut prin cea mai mare încercare din viața lui în 2017, când a făcut infarct. Cum i-a salvat viața iubita lui?

image

Starul de origine spaniolă susține sus și tare că infarctul prin care a trecut l-a determinat să-și schimbe prioritățile din viață: „Mi-am dat seama că a fost probabil unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în toată viața mea, pentru că înainte îmi făceam griji cu privire la tot felul de lucruri minore, care nu contau”, a dezvălui Banderas pentru Page Six.

„Mă gândeam de ce să-mi fac eu griji în privința unor lucruri dacă tot muream”, continuă Antonio să ne explice. „Știam că o să mor într-o bună zi, normal. Dar atunci chiar mi-am dat cu adevărat seama de acest lucru. Chiar asta mi se întâmpla!”.

Banderas a ținut să adauge că lucrurile importante pentru el, precum fiica lui Stella, concepută cu actrița Melanie Griffith, prietenii lui, familia și „vocația mea de actor”, s-au menținut în viața lui. Însă, în același timp, actorul s-a detașat de „lucrurile pe care le consideram importante înainte, dar nu erau de fapt”.

Spaniolul de 62 de ani a suferit un infarct în ianuarie 2017 și e de părere că iubita lui de-atunci, Nicole Kimpel, i-a salvat viața reacționând pe loc. Ce a făcut ea? I-a dat o aspirină. Două luni mai târziu, Antonio a spus că n-a fost ceva serios și că infarctul respectiv n-a avut urmări serioase. Cu toate astea, actorul a făcut o operație în timpul căreia i-au fost puse trei stenturi la arterele lui. „N-a fost așa de dramatic precum au scris unii că ar fi fost”, a spus presei la acea vreme.

Actorul nominalizat la Oscar susține că a trecut prin momente dificile în viața lui, însă acestea n-au durat mult pentru simplul motiv că „sunt o persoană extrem de pozitivă din fire. Depresia mea durează fix cinci minute! După care îmi revin imediat”.

Antonio Banderas va apărea în filmul „Puss in Boots: The Last Wish”, care va fi lansat pe 21 decembrie.

foto - ShutterstockRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg