Antonio Banderas: „Infarctul a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!”

Actorul hollywoodian a trecut prin cea mai mare încercare din viața lui în 2017, când a făcut infarct. Cum i-a salvat viața iubita lui?

image

Starul de origine spaniolă susține sus și tare că infarctul prin care a trecut l-a determinat să-și schimbe prioritățile din viață: „Mi-am dat seama că a fost probabil unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în toată viața mea, pentru că înainte îmi făceam griji cu privire la tot felul de lucruri minore, care nu contau”, a dezvălui Banderas pentru Page Six.

„Mă gândeam de ce să-mi fac eu griji în privința unor lucruri dacă tot muream”, continuă Antonio să ne explice. „Știam că o să mor într-o bună zi, normal. Dar atunci chiar mi-am dat cu adevărat seama de acest lucru. Chiar asta mi se întâmpla!”.

Banderas a ținut să adauge că lucrurile importante pentru el, precum fiica lui Stella, concepută cu actrița Melanie Griffith, prietenii lui, familia și „vocația mea de actor”, s-au menținut în viața lui. Însă, în același timp, actorul s-a detașat de „lucrurile pe care le consideram importante înainte, dar nu erau de fapt”.

Spaniolul de 62 de ani a suferit un infarct în ianuarie 2017 și e de părere că iubita lui de-atunci, Nicole Kimpel, i-a salvat viața reacționând pe loc. Ce a făcut ea? I-a dat o aspirină. Două luni mai târziu, Antonio a spus că n-a fost ceva serios și că infarctul respectiv n-a avut urmări serioase. Cu toate astea, actorul a făcut o operație în timpul căreia i-au fost puse trei stenturi la arterele lui. „N-a fost așa de dramatic precum au scris unii că ar fi fost”, a spus presei la acea vreme.

Actorul nominalizat la Oscar susține că a trecut prin momente dificile în viața lui, însă acestea n-au durat mult pentru simplul motiv că „sunt o persoană extrem de pozitivă din fire. Depresia mea durează fix cinci minute! După care îmi revin imediat”.

Antonio Banderas va apărea în filmul „Puss in Boots: The Last Wish”, care va fi lansat pe 21 decembrie.

foto - Shutterstock



Recente

soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg