Cupidon a fost de partea lor! Aceste vedete s-au îndrăgostit la prima vedere

26 aprilie 2022   Viață de vedetă

S-au văzut, s-au plăcut și nu le-a mai rămas nimic altceva de făcut decât să-și propună să-și petreacă tot restul vieții împreună. Li s-a întâmplat chiar acestor staruri să-și găsească perechea din prima, adică imediat ce au pus ochii pe cel sau cea cu care se află și-n momentul de față alături de ei.   

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones

Din secunda în care a văzut-o, actorul hollywoodian a știut că și-a găsit sufletul pereche, lucru pe care i l-a spus chiar și ei: „M-am uitat la ea și i-am spus: «Catherine, o să fiu tatăl copiilor tăi!»”, a dezvăluit Michael în The Hollywood Reporter. „Prima dată când am văzut-o i-am spus asta. Credeți că am exagerat?”, se întreabă starul retoric.

Se pare că afirmația actorului hollywoodian s-a fost prea mult peste frumoasa brunetă, dimpotrivă, pentru că ea a devenit soția acestuia și mama copiilor lui. Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt căsătoriți de peste 20 de ani și au doi copii împreună - pe Dylan și pe Carys.

Prințul Harry & Meghan Markle

În momentul în care Ducele de Sussex a apărut alături de aleasa lui în fața Palatului Kensington și și-a anunțat logodna cu cea care a devenit ulterior și mama copiilor lui, Harry a recunoscut că a știut că Meghan Markle îi este destinată din momentul în care a întâlnit-o. Atunci când a fost întrebat când și-a dat seama că fosta actriță hollywoodiană va fi soția sa, prințul Harry a răspuns fără ezitări: „Imediat ce am întâlnit-o.”.

Matthew McConaughey & Camila

Actorul de la Hollywood Matthew Mcconaughey se bucura din plin de burlăcia lui când și-a întâlnit jumătatea: “Cu coada ochiului am văzut această figură plutind parcă în fața mea”, povestește câștigătorul Oscarului despre prima întâlnire cu mama copiilor lui, în revista People. „Mi-am ridicat privirea și îmi amintesc că ceea ce mi-a ieșit din gură a fost doar «Ce este asta?», nu «Cine este aceasta?» Atunci mi-am propus să îi atrag atenția cumva, însă mi-am dat seama că nu era genul de femeie pe care să o chemi din cealaltă parte a camerei. Mi-am propus să mă ridic de pe scaun și să merg la ea, lucru pe care l-am și făcut”.

Totuși ce i-a plăcut lui Matthew la frumoasa Camila, în afara fizicului ei desăvârșit? „Respectul pe care-l avea pentru ea, felul în care își gestiona relația cu familia ei, respectul pe care-l avea pentru mine și faptul că nu considera că i se cuvenea nimic, nu avea aere și mofturi”, a răspuns McConaughey.

Matt & Lucianna Damon

Mai ceva ca-n filmele romantice a decurs întâlnirea dintre actorul hollywoodian și fosta chelneriță care a atras atenția uneia dintre cele mai mari staruri din Cetatea Filmului. „Am văzut-o de pe parcea cealaltă a camerei și parcă era o rază de lumină în jurul ei – pur și simplu radia bucurie, veselie. Mi-am zis din prima că trebuie să fac cumva să vorbesc cu ea”, a povestit Matt Damenon despre momentul în care s-a îndrăgostit pe loc de fosta domnișoară Barroso.

George & Amal Clooney

„Știam, când am văzut-o, că era extraordinară!”, ne face actorul hollywoodian cunoscută o informație esențială despre avocatul de drepturi umane,  cu care s-a însurat în 2013 ;i care a devenit Amal Clooney,. „Mă gândeam cum să fac ca să o conving să iasă cum mine în oraș. Ne cunoașteam de ceva timp, eram amici și ea a fost, la un moment dat, de acord să ieșim într-o întâlnire romantică”, a continuat să povestească câștigătorul Oscarului, care are, în prezent, un set de gemeni cu frumoasa lui parteneră de viață.

Foto - Shutterstock

Mai multe