Cele mai ciudate procese intentate vedetelor. Nici Beyonce nu a scăpat!

De la distanță, viața vedetelor pare a fi perfectă, dar, de-a lungul timpului, au existat și momente mai puțin plăcute prin care unele celebrități au trecut. De la acuzații de magie neagră, până la acuzații de furt, iată care au fost cele mai nebunești procese pe care oamenii le-au intentat asupra vedetelor!

image

Celebritatea poate să vină la pachet cu diverse lucruri bizare, așa cum sunt procesele intentate fără vreun motiv serios. De-a lungul anilor, multe vedete de la Hollywood au fost ținta unor procese, inițiate de către persoane care căutau doar atenție. Iată de ce au fost acuzate vedete precum: Beyonce, Mila Kunis, Jay-Z, Steve Jobs sau Michael Jordan! 

Beyonce, acuzată de magie neagră și vrăjitorie extremă

Kimberly Thompson, o fostă membră din trupa lui Beyonce, a depus o cerere pentru un ordin de restricție împotriva artistei. Kimberly susține că Beyonce apelează la magia neagră  și „vrăjitorie extremă‟ pentru a-i urmări fiecare mișcare. Ulterior, cererea a fost respinsă de către un judecător. 

Mila Kunis a furat un animal de companie? 

Kristina Karo a acuzat-o pe actrița Mila Kunis că i-ar fi furat câinele în copilărie. Femeia a susținut că în urma acestui fapt, a avut nevoie de ședințe de terapie. Drept urmare, Kristina i-a cerut actriței suma de 5.000 de dolari pentru a-și plăti psihologul. 

De ce a fost învinuit Jay-Z

Jeffrey Philistin, un bărbat din Florida, a susținut că i-a trimis lui Jay-Z din închisoare, prin poștă, versurile melodiilor pe care artistul le-a interpretat. Bărbatul susține că el l-a învățat pe Jay-Z cum să își scrie piesele, așa că i-a cerut daune în valoare de 90 de milioane de dolari. 

Steve Jobs, dat în judecată pentru creșterea prețurilor la telefoane 

Jonathan Lee Riches, bărbatul care a primit un loc în Cartea Recordurilor pentru că a dat în judecată zeci de oameni, l-a acuzat pe Steve Jobs pentru creșterea prețurilor la telefoane. De asemenea, bărbatul a susținut că miliardarul ar fi angajat un asasin să lanseze rachete nucleare. 

Cu ce s-a confruntat Michael Jordan 

Allen Heckard l-a dat în judecată pe Michael Jordan pentru defăimare, vătămare și durere emoțională. Toate acestea, deoarece se săturase ca toată lumea să îi spună că Jordan este vedeta baschetului.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg