David Beckham plătește sume exorbitante unui angajat misterios. Să fie oare amanta lui?

21 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Fostul fotbalist a dat dovadă de o generozitate ieșită din comun când a oferit nu mai puțin de 10 milioane de lire sterline unui angajat de-ai lui.

Actele contabile ale lui David Backham arată cheltuielile pe care compania sa, DB Venture, le-a avut în lunile trecute. The Mirror l-a dat de gol pe starul britanic care a oferit suma exorbitantă unei singure persoane în 2022. Era vorba despre presupusa lui amantă?

Compania lui David a refuzat să ofere informații despre transferul de bani respectiv și n-a precizat că milioanele s-ar fi dus la legenda Man United sau la altcineva. Se pare că bonusul financiar a mers la directorul cel mai bine plătit al firmei și nu la Rebecca Loos, fosta lui asistentă și femeia cu care se pare că și-ar fi înșelat soția, pe Victoria Beckham.

Astfel, e posibil ca banii să se fi dus la Jamie Salter sau Nick Woodhouse. „Noi nu divulgăm cine este cel mai bine plătit director de-al nostru”, a declarat un reprezentant de-ai lui David Beckham în The Mirror.

Suma reprezintă 384% din cât câștiga individul respectiv cu un an înainte și reprezintă o plată de cinci ori mai mare decât salariile combinate ale 23 de angajați din DB Ventures. Firma este parte din DRJB Holdings Limited, care asigură servicii de management a brandului lui David Beckham. În 2022, profitul firmei s-a dublat la 72 de milioane de lire sterline.

Fostul fotbalist legendar a vândut 55% din acțiuni celor de la Authentic Brands în 2022, încasând nu mai puțin de 200 de milioane de lire sterline. În familia Beckham, însă, nu numai David se dovedește a fi profitabil.

Pentru prima dată în ultimii 15 ani, soția lui, Victoria Beckham, a ajuns și ea pe profit cu compania pe care o conduce încă din 2008. Abia în 2023, creatoarea de modă a reușit să facă o avere cu creionul dermatograf de 30 de lire sterline pe care l-a lansat și a dispărut din rafturile magazinelor.

În concluzie, Victoria nu are de ce să-și facă probleme. Plata consistentă făcută de David nu s-a dus la presupusa lui fostă amantă din simplul motiv că ea nu mai lucrează pentru el de-o vreme și… poate pentru că nu merita?!

foto - Shutterstock

Mai multe