Stă treaz ore întregi noaptea ca să facă curat. Despre ce vedetă e vorba?

E obsedat de curățenie și nu se poate băga în pat până nu spală toate vasele din chiuvetă și face ordine prin casă. Cdine e perfecționistul?

image

Nu e nicio glumă, cel despre care vorbim are o problemă în acest sens – nu suportă mizeria și nu poate închide ochii seara până nu face un tur prin casă și aranjează una, alta. E fapt, tot. Vedeta în discuție își dezvăluie obsesia pentru curățenie într-o nouă serie Netflix, care va fi difuzată cât de curând.

Este vorba despre David Beckham, fostul fotbalist britanic de excepție, care a găsit acum, la „pensie”, o nouă metodă de a-și etala perfecționismul. Petrece ore întregi în fiecare seară, înainte de cultare, făcând curat.

Fostul sportiv de 47 de ani a mărturisit că depozitează totul acasă la el înșirat în linie dreaptă sau pe perechi. Și, după ce întreaga lui familie, se duce la culcare, el rămâne treaz și, ore întregi, face ordine.   

Obsesia pe care o are și care nu-i dă pace îl determină să curețe lumânările folosite din casă și, mai mult, să o certe pe soția lui, Victoria Beckham, pentru simplul motiv că a lăsat sarea afară din sertarul din bucătărie.

Filmat de echipa celor de la Netflix în bucătăria lui, David explică: „O curăț atât de bine, dar nu cred că soția mea apreciază prea mult acest lucru, sincer să fiu!”. „După ce toată lumea s-a băgat în pat, eu încep să fac ture, să curăț lumânările, să aprind luminile la intensitatea dorită și să mă asigur că e ordine peste tot”, a continuat acesta.

„Nu suport să cobor dimineața în bucătărie și să văd căni și farfurii murdare în chiuvetă. E destul de obositor să cureți fiecare lumânare din casă. Strâng picăturile de ceară căzute, curăț suportul pe care stă lumânarea… știu că e ciudat rău, dar asta e!”, a dezvăluit fostul sportiv.

image

Familia Beckham locuiește într-o casă de 25 de milioane de lire sterline din Holland Park, Londra, pe care celebrii soți au cumpărat-o în 2013. Vila de lux are opt băi, șapte dormitoare, o sală de fitness și un spa. Cred și eu că durează ore întregi până curăță toate încăperile zi de zi!

Obsesia pentru curățenie sau comportamentul obsesiv-compulsiv este o tulburare mentală care poate afecta pe oricine, de orice vârstă. Cei care suferă de așa ceva dezvoltă gânduri obsesive și au comportamente compulsive, care le pot afecta viața de zi cu zi atât lor, cât și celor care trăiesc cu ei. Ce spune soția fostului fotbalist despre obsesiile lui?

image

Victoria a ținut să spună în fața camerei de filmat că „el e perfect” și că „este apreciat”, însă el întoarce aceste cuvinte împotriva ei: „Să nu credeți o iotă! Sună foarte sarcastic când zice asta”, spune acesta mai în glumă, mai în serios.

Foto - Shuttestock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg