Victoria Beckham: „Dorm dezbrăcată!” Dar singură! De ce doarme David separat

O pereche atât de faimoasă și de bogată atrage întotdeauna atenția asupra ei. Iar stilul de viață al soților Beckham cu siguranță că a ridicat câteva semne de întrebare – de ce dorm ei separat?

image

Fiecare cu patul lui. Așa e acasă la familia Beckham și asta nu din cauza faptul că au prea multe dormitoare și vor să le folosească sau pentru că el sforăie sau ea se foiește în pat. Nu. Alt motiv invocă vedetele pentru asemenea aranjament surprinzător.

Mai sunt cupluri faimoase dorm separat, dar au motive întemeiate să facă asta. Danielle și Nick Jonas au fiecare dormitorul lui și se odihnesc fiecare separat noaptea, iar motivul e atât de cunoscut printre cuplurile de pretutindeni – el sforăie.

În cazul soților Beckham, altul e motivul separării lor pe timpul nopții. Victoria și David își doresc timp pentru ei înșiși, puțină intimidate și atunci au decis să se retragă fiecare în camera lui și să doarmă singuri în pat, susține Bright Side.

După cum ne-a informat The Daily Mail în 2017, familia Beckham s-a mutat într-o casă nouă care are mai multe aripi, iar acest lucru le-a dat o idee celebrilor soți – să aibă fiecare dormitorul lui. Victoria și David au plătit 5 milioane de lire sterline pe ferma lor din Cotswolds, Marea Britanie, și, în timp ce-și pregăteau mutarea acolo, s-au gândit să profite de clădirea imensă și să doarmă separat.

„Proprietatea le-a permis să se extindă cât vor. Au trei hambare și fiecare poate sta separat. Acest aranjament funcționează perfect pentru David, Victoria și copiii lor. Dacă se supără unii pe alții, se pot retrage în acele aripi diferite și locuiesc, astfel, în case separate”, a ținut să precizeze o sursă din anturajul lor.

Fanii Victoriei Beckham și ai lui David Beckham au putut vedea imagini din casa acestora din Cotswold odată ce-a fost lansat documentarul despre ei, difuzat de Netflix.

image

„Eu dorm dezbrăcată!”, a anunțat Victoria în urmă cu câțiva ani. „Și rămân dezbrăcată dacă mă bag în pat cu el în fiecare seară”, a completat aceasta. În concluzie, cei doi soți împărțeau patul până de curând. În 2017, s-au decis să-și acorde reciproc puțin spațiu. „Coincidența” face ca, în același an, cei doi soți să-și reînnoiască jurămintele de dragoste. Așadar o disensiune între ei a cauzat dormitul seperat? Niciunul dintre ei n-a spus nimic legat de acest subiect delicat.

Indiferent de motiv, Victoria și David par că se simt foarte bine dormind separat. Cei doi soți par mai uniți ca niciodată, chiar și după ce-a izbucnit din nou scandalul cu presupusa amantă a lui David Beckham, odată cu lansarea documentarului „Beckham”.

foto - ShutterstockRecente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg