24 de ani de căsnicie și 15 inele de logodnă. Cât valorează colecția Victoriei Beckham

A crescut patru copii și-a stat alături de soțul ei la bine și la greu. Drept recompensă, Victoria Beckham a primit de la David Beckham 15 inele de logodnă.

image

Din 1998, când fostul fotbalist britanic a cerut-o de soție pe fosta membră a trupei Spice Girls și până acum, averea celor două staruri a crescut pe măsura realizărilor lor. Nu le lipsește nimic în viața lor extravagantă, dar sunt și unii dintre cei mai cunoscuți și mai realizați oameni de pe acest pământ. El continuă să încheie contracte bănoase după ce și-a încheiat cariera de sportiv, iar ea a devenit una dintre cele mai mari îndrăgite creatoare de modă, după ce-a renunțat la muzică.

Pe 25 ianuarie 1998, David s-a pus într-un genunchi și a cerut-o de soție pe iubita sa cu un inel cu diamant de trei carate, după care, pe 4 iulie 1999, cele două vedete și-au unit destinele. După nunta lor demnă de niște supestaruri, Victoria a început să poarte diverse inele de logodnă, toate oferite în dar de generosul ei soț.

De forme și culori diferite, toate bijuteriile de pe inelarul designerului de modă sunt de excepție. Fie că au smaralde, diamante, safire sau piatra lunii ca piatră principală, fiecare dintre cele 15 inele pe care le deține Victoria sunt valoroase și de mare efect.

Primul inel de logodnă oferit de David Victoriei a costat în jur de 85.000 de dolari, după care Posh Spice l-a înlocuit cu o verighetă plină de mici diamante, în 2001. Vedeta a purtat bijuteria cam timp de un an, apoi a preferat alt inel de logodnă. Iar acest lucru l-a făcut aproape de fiecare dată când o vedeam pe diva britanică purtând altă bijuterie pe inelarul ei.

image

Maxwell Stone, expert în diamante, a privit mai atent întreaga colecție de inele de logodnă a Victoriei Beckham și-a tras câteva concluzii: „Victoria Beckham are cea mai frumoasă colecție de inele de logodnă pe care am văzut-o vreodată. În timp ce fiecare inel are o valoare de peste un milion de lire sterline, un inel anumite e special, în ceea ce privește mărimea lui și valoarea...”, a dezvăluit expertul.

„Safirul ei oval, pe o bandă de platină, este o bijuterie de expecție, care are 15 până la 20 de carate. Astăzi, aș spune că valoarea inelului se ridică la 5 milioane de lire sterline. Întreaaga colecție valorează peste 32 de milioane de lire sterline. Având în vedere că multe dintre aceste bijuterii au fost cumpărate acum și 10 ani, valoarea lor a crescut datorită rarității pietrei principale și-a pieței, pur și simplu”, a conchis expertul.

foto - Shutterstock



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg