„De-abia aștept să moară mama!” Ce actriță cunoscută a spus asta?

6 iunie 2023   Viață de vedetă

A pus gura pe alcool pentru prima dată la 9 ani și, la 12, se droga deja. Iar vedeta de la Hollywood care a cunoscut viciile de mică dă vina pe mama ei pentru toate acestea.

A avut o copilărie complicată și e supărată foc pe mama ei din cauza asta. Dacă cea care i-a dat viață ar dispărea definitiv din viața ei, s-ar rezolva problema pe care o are cu mama ei?

Drew Barrymore – căci despre ea este vorba – a recunoscut că-și dorește ca mama ei să moară, având în vedere că se chinuie să evolueze atât timp cât mama ei „mai este pe această planetă”.    

Actrița de 48 de ani a fost dintotdeauna deschisă în privința trecutului ei și a faptului că mama ei, Jaid, a exploatat-o la Hollywood, ducând-o de la un casting la altul, și a dus-o de mic copil prin cluburi de noapte și pe la petreceri de adulți. Cu asemenea expunere, nu-i de mirare că Drew a început să bea alcool de la 9 ani și să consume cocaină de la 12 ani!

Într-un interviu acordat recent revistei New York, vedeta din filmul „Charlie's Angels” a spus că „de-abia aștept” ca mama ei „să moară”, recunoscând că este invidioasă pe prietenii ei care și-au pierdut deja părinții.

„Toate mamele lor a pierit, numai mama mea nu. Eu nu beneficiez de asemenea lux. Dar de-abia aștept să se întâmple asta!”, a mărturisit Drew Barrymore șocând pe toată lumea cu declarațiile ei. Ulterior, vedeta a revenit asupra comentariilor uluitoare făcute, punând accentul pe dorința ei de evoluție și de acceptare a trecutului ei.

Totuși cuvintele au fost spuse și nu le poate șterge nimeni din paginile revistei respective și a presei internaționale, care a preluat subiectul. La fel de bine nu se pot șterge cu una, cu două afirmațiile actriței din mintea și sufletul mamei sale…

Tot în interviul acordat recent publicației New York Magazine, Barrymore a revenit asupra afirmațiilor dure făcute anterior și a adăugat următoarele: „Să știți că nu mă simt bine spunând ceea ce am spus. Pentru că îmi pasă. N-o să ajung niciodată în stadiul în care să nu-mi pese”.

În ceea ce privește declarațiile făcute pe Instagram, după publicarea interviului ei exploziv, Drew a încercat să clarifice lucrurile, să retracteze ceea ce a spus, de fapt. Ea susține că n-a spus niciodată că „îmi doresc s-o văd pe mama moartă”, ci doar că îi este extrem de greu să gestioneze relația pe care o are cu mama ei atât timp cât ea e în viață. Păi, până la urmă, tot trebuie să moară mama ei ca să-i fie mai simplu vedetei?! Cum o dă, tot aiurea sună, nu credeți?

foto - Shutterstock

Mai multe