Angelina Jolie vrea să te angajeze! Iată ce ai de făcut!

La numai două săptămâni după ce și-a anunțat lansarea unei noi afaceri, actrița de la Hollywood caută oameni noi pe care să-i angajeze. Ce specializare trebuie să aibă?

image

Angelina s-a apucat de o nouă afacere și se află în plin proces de a-și forma echipa. La numai două săptămâni după lansarea brandului Atelier Jolie, care promite să facă ravagii în modă, șefa caută doritori care să lucreze în atelierul ei din New York.

„Oricine poate contribui într-un fel sau altul. Fiecare client va fi implicat… Și multă lume ne poate vizita site-ul sau poate participa online la numeroasele evenimente care vor urma. Dar astăzi ne concentrăm pe o anumită parte a familiei @atelierjolieofficial”, a declarat Jolie pe Instagram zilele trecute. Totuși ce specialiști caută actrița de 47 de ani?

„Îți propunem să faci un pas înainte și să ne ajuți să ne formă echipa de croitori iscusiți”, a dezvăluit vedeta care a ținut să adauge că „ne dorim croitori care să înțeleagă ce sunt acelea calitatea și creativitatea”.

Primul atelier Jolie va avea sediul în New York, lucru care restrânge mult aria de căutare a personalului dorit sau, cel puțin, trebuie să te arăți dispus să-ți schimbi reședința pentru o vreme. Dar există șanse pentru mai mulți dintre noi, nu doar pentru cei care locuiesc deja în NY sau sunt dispuși să se mute acolo. Angelina plănuiește să-și extindă noua afacere cât mai curând: „Sper să ne extindem căutările cât de curând, pe măsură ce ne construim familia globală”.

Jolie și-a încheiat anunțul încurajându-și fanii să fie „îndrăzneți” și să-și depună CV-ul la secțiunea „Cariere” a site-ului Atelier Jolie. „Trebuie să învăț să cos acum!”, și-a pus problema un admirator de-ai celebrei actrițe. „Faci un lucru minunat! Habar n-am să cos, dar îi susțin pe toți cei care știu să facă așa ceva!”, a comentat alt internaut la postarea vedetei.

Angelina Jolie și-a anunțat lansarea noului ei brand pe 17 mai, pe pagina ei de Instagram. „Încep ceva nou azi – o grupare în care oricine poate fi creativ”, s-a adresat ea milioanelor ei de urmăritori. „Atelier Jolie este locul în care se întâlnesc oameni creativi care să colaboreze cu o familie diversă și specializată de croitori, atizani și creatori de modele din întreaga lume”, a adăugat actrița în laudele actrițelor Priyanka Chopra și Michelle Pfeiffer, care apreciază mult proiectul colegei lor de breaslă.

image

Ideea de-a crea un brand fashion nu-i este tocmai nouă Angelinei Jolie. De un an lucrează la noua afacere asiduu. Mai mult, în luna martie, celebra mamă a șase copii a înregistrat la OSIM-ul american denumirea Atelier Jolie, care va crea și comercializa colecții sustenabile vestimentare și de accesorii.

Jolie n-a făcut public salariul pe care-l va primi croitorul care va fi angajat la Atelier Jolie, însă nu ne gândim că acesta – sau aceștia, pentru că par să fie mai mulți – va depune muncă voluntară, având în vedere averea de 120 de milioane de dolari de care beneficiază șefa Angelina Jolie. Deci te interesează să lucrezi pentru una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume? Te bate gândul să-ți crioești o nouă carieră peste Ocean?

foto - ShutterstockRecente

magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg