Divorțul i-a adus în sapă de lemn! Cât i-au plătit fostului partener?

18 octombrie 2023   Viață de vedetă

Chiar și în cazul celor mai amiabile divorțuri, despărțirile nu sunt ușoare. Iar situația devine de-a dreptul disperată când fosta „mare dragoste a vieții tale” își golește conturile!

Steven Spielberg – a plătit 100 de milioane de dolari!

Marele regizor s-a însurat cu Amy Irving în 1985, chiar în momentul în care cariera sa hollywoodiană era în ascendență. Cei doi soți s-au despărțit în 1989, iar actrița mediocră a primit o sumă record chiar și la Hollywood – 100 de milioane de dolari! Cum de s-a ajuns la asemenea sumă? Păi, marele regizor avea contract prenupțial care să-i apere averea, însă îl scrisese pe un șervețel, iar judecătorul nu l-a considerat valabil. Auci!

Vestea bună e că Spielberg a reușit să se redreseze material după acea lovitură cruntă dată finanțelor sale, după ce a început să bifeze pe bandă rulantă blockbustere care au adus, la box office-ul amerircan, sume record. Iar acum Steven are în bancă 4,8 miliarde de dolari!

Janet Jackson – a plătit 10 milioane de dolari!

Sora lui Michael Jackson a ajuns la altar, în mare secret, alături de compozitorul Rene Elizondo, în 1991. Și, cum nu se știa nici măcar că era căsătorită, întreaga planetă a rămas cu gura căscată în 1999, când a aflat că celebra cântăreață vrea să divorțeze. Cei doi foști soți aveau un contract prenu pțial trasat între ei doi, însă Elizondo a contestat la tribunal valabilitatea acestuia și a plecat din viața vedetei cu 10 milioane de dolari.

Janet Jackson nu avea miliarde ascunse la acea vreme sub saltea și o astfel de pierdere a însemnat mult pentru situația ei financiară. Noroc că a reușit să înscrie și alte reușite profesionale, care să-i rotunjească la loc veniturile și să reușească să trăiască în continuare o viață lipsită de grija zilei de mâine.

Jennifer Lopez – a plătit 10 milioane de dolari!

După un mariaj de numai doi ani, JLo și dansatorul ei, Cris Judd, au decis să se despartă. Nicio problemă, doar că domnul Lopez a cerut și luna de pe cer la tribunal, când s-au decis termenii divorțului lor.

Jennifer a ajuns să-i dea fostului ei partener de viață 10 milioane de dolari, care valorau destul de mult la acea vreme, iar „Jenny from the Block” nu era încă o mașinărie de făcut bani, cum o vedem acum pe diva latino. Cu alte cuvinte, Cris a primit nu mai puțin de 40.000 de dolari pentru fiecare zi petrecută cu Jennifer Lopez.

Cum de s-a ajuns la asemenea sumă consistentă? Pentru că dansatorul și-a jucat cărțile perfect! A refuzat să semneze un contract în care se obliga să nu divulge nimic, în public, despre relația lor. Astfel, a putut s-o șantajeze pe divă cum a vrut. O amenința că vinde secretele mariajului lor către presă, după care Jennifer îi creștea oferta.

foto - Shutterstock

Mai multe