În apogeul carierei, voia să se sinucidă! Despre ce vedetă e vorba?

Avea întreaga lume la picioarele ei frumoase, însă n-a fost de-ajuns. De fapt, tot succesul ei a fost o presiune aproape insuportabilă pentru superbul star. Cum a trecut peste cel mai dificil moment din viața ei?

image

Sănătatea mentală nu o joacă! Mai multă lume decât ne-am putea gândi e afectată de diverse tulburări mentale, iar vedetele nu fac excepție. De fapt, ele ajung mai des decât oamenii obișnuiți în momente de criză, având în vedere presiunea la care sunt supuse. Acest lucru i s-a întâmplat chiar și uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. În vârful carierei, se gândea dacă nu cumva e o idee să-și ia singură viața și să scape de presiunea simțită. Despre cine e vorba?

Despre Gisele Bündchen, cunoscută ca „The Body” (n.r. Corpul) în modeling. Zilele trecute, superba vedetă a vorbit despre sănătatea mentală și cum a fost afectată ea de o panică cruntă, simțită în fiecare celulă a corpului ei, chiar în perioada sa de glorie.

Topmodelul de 43 de ani a vorbit, într-un episod din „CBS News Sunday Morning”, despre atacurile de panică simțite la un moment dat, atunci când stresul era prea mult de îndurat. „Simțeam că sunt ca într-un tunel, că n-am aer…”, i-a povestit Gisele jurnalistului Lee Cowan. „Apoi am intrat în studiourile foto și… aveam impresia că mă sufocam”, a continuat aceasta.

Bündchen își amintește că locuia la etajul 9 al unei clădiri și că urca, de fiecare dată, pe scări de teamă să nu rămână blocată în lift. „Începeam să hiperventilez. Știi senzația aia că nu poți respira, chiar dacă ferestrele sunt larg deschise? Nu mai voiam să trăiesc așa, știți ce vreau să zic?”, a adăugat modelul pe un ton emoționant.

Cown a întrebat-o atunci pe vedetă dacă cumva se gândea să sară atunci de la fereastră, să-și ia singură viața. „Da, mi-a trecut asta prin cap, măcar pentru o vreme…”, a răspuns Bündchen cu toată sinceritatea.

Vedeta de origine braziliană a vorbit, pentru prima dată, despre gândurile ei suicidale în 2018, înainte de a-și lansa pe piață autobiografia „Lessons: My Path to a Meaningful Life”. „Aveam senzația că, dacă mă arunc de pe acoperițul clădirii mele, se termină tot și n-aveam să mă mai confrunt cu sentimentul că întreaga mea lume mă sufocă”, a dezvăluit atunci în People.

image

Modelul a scris și în cartea ei cum simțea că „totul din viața ei o omora”. „Ideea mi-a venit în minte – poate că e mai ușor dacă mă arunc. Se termină tot așa. Poate asta e soluția, pot ieși din toată situația asta insuportabilă”, a mărturisit vedeta.

„Când mă gândesc acum la acel moment și la acea fată de numai 23 de ani, îmi vine să plâng. Vreau să-i spun fetei care eram atunci că totul o să fie bine și că nici încă n-a început să-și trăiască viața. Dar, în acel moment, singura soluție era să mă arunc de la etaj”, a conchis Gisele Bündchen.

foto - Instagram, Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG