O partidă de sex a trimis-o la spital! De ce a leșinat?

Pare film, nu realitate, însă un episod incredibil i s-a întâmplat unei moderatoare TV americane – și-a pierdut cunoștința chiar în timpul unei partide intime cu soțul ei și-a ajuns la Camera de Gardă!

image

Kelly Ripa și Mark Consuelos sunt un cuplu american bine sudat. Au sărbătorit 26 de ani de mariaj în luna mai a acestui an și sunt trecuți prin tot felul de experiențe împreună. Una dintre ele este chiar greu de crezut! Ce i s-a întâmplat vedetei de peste ocean într-un moment de maximă intimitate?

În autobiografia pe care a lansat-o pe 27 septembrie, „Live Wire: Long-Winded Short Stories”, gazda unui matinal TV din SUA povestește o pățanie din 1997, petrecută la un an de la nunta ei cu actorul american Consuelos. Kelly a leșinat în timp ce făcea dragoste cu soțul ei și s-a trezit abia în spital, când toată lumea roia în jurul ei și încerca să afle care era problema vedetei.

La scurt timp după internare, medicii au reușit să-i pună un diagnostic simpaticei prezentatoare TV – chisturi ovariene! „Privirea mi-a fugit de la imaginile de pe monitoarele de lângă patul meu spre Mark, care ronțăia ceva nesinchisit”, și-a ammintit Ripa despre întâmplarea memorabilă.

„Mă gândeam că sexul poate fi atât de traumatizant, dar, chiar și așa, unul dintre noi n-avea nimic… El n-avea nicio treabă, mânca sărățele și comandase încă un suc de mere. Mark zici că era în sala de cinema sau la spa, atât de relaxat părea! În schimb, eu stăteam întinsă întrebându-mă când o să-mi explodeze și celelalte două chisturi rămase”, a dezvăluit blondina.

Uimirea vedetei TV era cu atât mai mare cu cât și-a dat seama că soțul ei o îmbrăcase, în grabă, cu ce-a avut la îndemână și ea, din acest motiv, arăta de parcă era o prostituată – cu dresuri licioase și pantofi cu toc cui Manolo Blahniks. „Soțul meu era bine îmbrăcat, stilizat din cap până în picioare, în schimb pe mine a pus niște haine care mi-au provocat un adevărat coșmar. Aveam impresia că visez!”, a continuat vedeta TV.

image

Moderatoarea talk show-ului „Live With Kelly and Ryan” susține că soțul ei a susținut-o în tot timpul cât ea și-a scris memoriile și nu a încercat să redacteze el cartea scrisă de ea ca să scoată din ea pățanii ca cea descrisă mai sus. „Suntem extrem de diferiți. El e liniștit, iar eu… o explozie. Totuși, mi-a dat voie să scriu despre momente intime dintre noi. I se par amuzante, cred. Dacă nu i s-ar părea că eu sunt amuzantă, n-ar mai fi stat în mariajul acesta”, a conchis Kelly Ripa.

Se pare că întreaga aventură a celor doi la Urgențe s-a încheiat cu bine. Sub supravegherea medicilor, vedeta TV a reușit să depășească cu bine momentul critic provocat de niște chisturi ovariene.

Cei doi soți, căsătoriți de 26 de ani, au doi fii, pe Michael (25 de ani) și pe Joaquin (19), dar și pe fiica Lola, (21).

foto - ShuttestockRecente

obiceiuri sanatoase pentru intreaga familie jpg
femeie jpg
femeie fericită foto  Shutterstock jpg
Ciorba de perisoare Sursa foto shutterstock 1529622185 jpg
Macarons cu zmeura si frisca Sursa foto shutterstock 2016345182 jpg
mic dejun jpg
IMG 9649 JPEG
scaune (2) jpg
renovarea casei jpg
Chiftelute cu bulgur si sos de rosii Sursa foto shutterstock 2003356028 jpg
femeie antreprenor 2250866885 jpg
+ copil fericit jpg
lenjerie intima jpg
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
Prof Univ Dr Gheorghe Peltecu jpg
apa, hidratare jpg
Ce consumabile și echipamente pentru curățenie ar fi indicat să deții în arsenalul afacerii tale jpg
Fursecuri cu naut Sursa foto shutterstock 1942566541 jpg
Despre cadouri și copii TOP 3 idei de daruri pe care să le oferi unei fetițe jpg
clickpentrufemei ro jpg