Dublura lui Leonardo DiCaprio, trimisă la război. Ce s-a întâmplat cu actorul rus?

7 octombrie 2024   Viață de vedetă

Un rus care primise mai multe roluri în filme și reclame, ca dublură a lui Leonardo DiCaprio, a fost trimis la război ca să lupte cu Ucraina.

Roman Burtsev, de 41 de ani, a cunoscut succesul imitându-l pe marele actor american, în fața camerelor, însă acum cariera lui s-a încheiat. Roman a avut de suferit încă din pandemie, când a început să se îngrașe și să nu mai semene cu Leonardo DiCaprio. Locuia cu părinții lui și pisica și nu avea prea multă activitate, motiv pentru care a început să ia în greutate.

Chiar dacă a trecut ceva vreme de la pandemie, dublura rusă n-a mai reușit să-și revină la forma fizică pe care o avea înainte, motiv pentru care a ajuns pe listele de șomeri. Nu mai era căutat ca să joace rolul actorului american și, ca orice șomer din Rusia, a ajuns ulterior pe frontul de luptă.

Vestea bună pentru fosta dublură a lui Leo e că Burtsev are acum din nou bani. Vladimir Putin îi plătește bine pe noii soldați, pentru că are mare nevoie de ei, iar Roman a ieșit așa dintr-o încurcătură teribilă – de a nu-și mai putea plăti singur pentru întreținerea sa.

Roman a semnat un contract cu armata rusă și a făcut un curs de pregătire pentru a face față cu brio la râzboi, fiind plătit cu 20.000 de euro pentru recrutarea sa. Iar, pe lângă acești bani, individul mai ia și în jur de 2.000 de euro pe lună atât timp cât reușește să se mențină în viață în luptă. Dacă e omorât, familia lui încasează 100.000 de euro.

Dublura lui DiCaprio credea că simplul fapt că se dădea drept marele actor de la Hollywood avea să-i aducă faimă și o familie. Însă nu s-a întâmplat asta. Înainte de-a ajunge pe front, „Leonardo DiCaprio gras” locuia cu părinții lui și simțea din plin că-și ratase viața. „Problemele au început când s-au introdus restricțiile în aprilie 2020, iar acum oamenii au uitat cu totul de mine!”, a atras atenția noul soldat.

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe