Un platou de filmare, evacuat timp de trei ore din cauza unui accident... rușinos

La filmări se întâmplă, de multe ori, lucruri imprevizibile. Însă nimeni nu se gândea că întreaga echipă va fi evacuată din cauza unui accident... jenant!

image

„Will Smith scoate vânturi zgomotoase, nu glumă!”, a ținut să precizeze Barry Sonnenfeld când a fost invitat în emisiunea lui Kelly Ripa. Regizorul a spus lucrurilor pe șleau după ce a colaborat cu actorul de la Hollywood la realizarea filmului de mare succes „Men in Black”.

Pe 2 octombrie, Barry Sonnenfeld, care a regizat blockbuster-ul intergalactic din 1997, a apărut în podcastul „Let’s Talk Off Camera with Kelly Ripa” și, în timpul discuției relaxante, a făcut o dezvăluire... bombă.  

Sonnenfeld, de 71 de ani, și-a amintit cum Smith și colegul său de platou Tommy Lee Jones filmau o secvență în care mașina cu care se deplasau se transforma în altceva. Ca să se tragă scena cât mai bine la o viteză impresionantă, cei doi actori au fost închiși ermetic în automobilul special.

„Erau încuietori zdranene care să împiedice mașina să se deschidă și să cadă cineva din ea”, a declarat Sonnenfeld. „Eu de-abia dădusem drumul la acțiune, când îl aud pe Will că începe să-I ceară scuze lui Tommy. După care a țipat să-I fie adusă imediat scara, să coboare din mașină… Iar Tommy a început să-i spună că e totul în regulă, să nu-și facă griji Will…”, a povestit regizorul amuzat.

Regizorul nu știa care era mai exact situația și de ce Will Smith își tot cerea atât scuze. „Am adus scara cât mai repede. Tommy și-a scos deja piciorul afară din mașină și, când a pășit pe prima treaptă, a luat-o la fugă aproape pe scară în jos. Ceea ce s-a întâmplat e că… Will Smith a tras vânturi!, a conchis Sonnenfeld. „Pur și simplu, unii oameni fac asta cât mai zgomotos posibil!”, a adăugat amuzat.  

image

„Prin urmare, am evacuat platoul de filmare timp de trei ore. E incredibil, știu! El e, știți voi, un tip de treabă. Dar trage vânturi zdravăn. Unii fac asta, alții nu”, a continuat pe același ton vesel.

În ciuda unui asemenea incident, filmul a fost cât se poate de apreciat, un real succes. „Men in Black” a strâns la box office nu mai puțin de 584 de milioane de dolari, devenind al treilea cel mai de succes film din 1997.

foto - Men in Black, Imdb



Recente

Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg