Ea avea 20 de ani și el... 80! Cea mai bună experiență sexuală a Pamelei Anderson

6 februarie 2024   Viață de vedetă

A fost sex simbolul anilor ’90, cunoscută pentru rolul ei din serialul „Baywatch” și pictorialele sexy din revistele pentru bărbați. Cine i-a adus cea mai mare plăcere în pat blondinei fatale?

La 56 de ani, Pamela Anderson este un izvor nesecat de informații cu privire la viața ei intimă. În tinerețe, a trăit cât pentru trei experiențe amoroase fel de fel, despre care vorbește fără ezitare atunci când este provocată de jurnaliști sau își scrie memoriile.

În autobiografia ei, Pam a scris despre cea mai bună experiență sexuală avută vreodată în viața ei. Culmea e că nu a fost cu niciunul dintre masculii atrăgători cu care a fost cuplată la un moment dat în viața ei.  

În cartea „Love, Pamela: A Memoir of Prose, Poetry, and Truth”, care a fost publicată anul trecut, Anderson spune că experiența cu pricina a avut loc în Buenos Aires și a fost cu adevărat memorabilă. Pe când avea doar 20 de ani, ea a întâlnit un argentinian de 80 de ani, de care s-a lăsat sedusă pentru a avea parte de „cea mai senzuală experiență din viața mea”.  

Pamela Anderson a fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee din 1995 până în 1998, apoi a ajuns la altar cu muzicianul Kid Rock, în 2006, iar mariajul lor s-a încheiat în 2007. După o vreme, în 2007, s-a măritat cu Rick Salomon, alături de care a rezistat doar un an. În 2014, s-a lăsat convinsă să accepte din nou să fie soția lui, dar tot un an au reușit să stea împreună.  

Alt soț de-ai ei a fost bodyguardul Dan Hayhurst, cu care a ajuns la altar în 2020, iar, după 13 luni, s-au despărțit. Ultimul „domn Anderson” a fost Jon Peters, dar și căsnicia lor părea făcută doar de ochii lumii. În concluzie, bomba sexy a anilor ’90 a fost căsătorită de șase ori cu cinci bărbați. Însă niciunul dintre ei n-a adus-o pe vedeta sexy pe culmile extazului ca pensionarul de 80 de ani!

„Am dansat toată noaptea. A fost una dintre cele mai senzuale experiențe pe care le-am avut vreodată. M-a schimbat și n-am uitat niciodată acea experiență”. Atingerea lui „delicată” a lăsat-o fără suflare pe Anderson, după cum declară chiar ea, Pamela nemaiexperimetând așa ceva până atunci.

foto - Shutterstock

Mai multe