Înainte să pozeze în Playboy, Pamela Anderson visa să devină călugăriță

Fanii o cunosc pe celebra Pamela Anderson drept „bomba sexy‟, cu forme perfecte, care întoarce toate privirile din jur. Ce nu se știe este că vedeta nu și-ar fi dorit în copilărie să fie cunoscută astfel, ci ar fi vrut să fie prezentată drept „călugărița Pamela‟. Iată ce a povestit frumoasa blondă din serialul de succes „Baywatch‟! 

image

În documentarul difuzat pe Netflix, „Pamela, a love story‟, celebra Pamela Anderson face o retrospectivă a vieții sale personale și profesionale. Vedeta apare într-o ipostază naturală, fără machiaj, cu părul prins și vorbește deschis despre cele mai controversate momente din viața ei, inclusiv despre mariajele sale cu Tommy Lee, Kid Rock, Rick Salomon și Dan Hayhurst. 

Citește și: Pamela Anderson: „Putin voia să merg la inaugurarea lui și să-i ofer flori.” S-a iubit vreodată cu președintele rus? 

La un moment dat, Pamela Anderson face o dezvăluire neașteptată și spune care ar fi fost profesiile pe care le-ar fi ales dacă nu ar fi pozat în celebra revistă care a făcut-o cunoscută în întreaga lume, Playboy. 

Pamela Anderson și-ar fi dorit să fie călugăriță sau bibliotecară 

Vedeta a spus că în copilărie nici măcar nu visa să devină model și să pozeze în reviste celebre sau să apară în filme și seriale. În schimb, ea își dorea să devină călugăriță sau bibliotecară. Într-un interviu pentru Drew Barrymore, vedeta a explicat:

„Am vrut să devin călugăriță sau bibliotecară. Și am ales alt drum. Nu știu ce s-a întâmplat‟.

Vezi și: Pamela Anderson, înșelată și amenințată de fostul iubit. Și-a angajat un bodyguard de frica lui 

Potrivit publicației „Mirror”, Pamela și-a amintit că în copilărie era pasionată de lectură și obișnuia să citească Biblia. Fosta vedetă din „Baywatch‟ a spus: „Eram la bibliotecă în fiecare zi - aveam o oră pentru povești și mi-ar fi plăcut să devin bibliotecară, apoi m-am gândit că vreau să fiu călugăriță‟. Așadar, ce părere ai? Crezi că i s-ar fi potrivit mai bine aceste profesii? 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg