Înainte să pozeze în Playboy, Pamela Anderson visa să devină călugăriță

Fanii o cunosc pe celebra Pamela Anderson drept „bomba sexy‟, cu forme perfecte, care întoarce toate privirile din jur. Ce nu se știe este că vedeta nu și-ar fi dorit în copilărie să fie cunoscută astfel, ci ar fi vrut să fie prezentată drept „călugărița Pamela‟. Iată ce a povestit frumoasa blondă din serialul de succes „Baywatch‟! 

image

În documentarul difuzat pe Netflix, „Pamela, a love story‟, celebra Pamela Anderson face o retrospectivă a vieții sale personale și profesionale. Vedeta apare într-o ipostază naturală, fără machiaj, cu părul prins și vorbește deschis despre cele mai controversate momente din viața ei, inclusiv despre mariajele sale cu Tommy Lee, Kid Rock, Rick Salomon și Dan Hayhurst. 

Citește și: Pamela Anderson: „Putin voia să merg la inaugurarea lui și să-i ofer flori.” S-a iubit vreodată cu președintele rus? 

La un moment dat, Pamela Anderson face o dezvăluire neașteptată și spune care ar fi fost profesiile pe care le-ar fi ales dacă nu ar fi pozat în celebra revistă care a făcut-o cunoscută în întreaga lume, Playboy. 

Pamela Anderson și-ar fi dorit să fie călugăriță sau bibliotecară 

Vedeta a spus că în copilărie nici măcar nu visa să devină model și să pozeze în reviste celebre sau să apară în filme și seriale. În schimb, ea își dorea să devină călugăriță sau bibliotecară. Într-un interviu pentru Drew Barrymore, vedeta a explicat:

„Am vrut să devin călugăriță sau bibliotecară. Și am ales alt drum. Nu știu ce s-a întâmplat‟.

Vezi și: Pamela Anderson, înșelată și amenințată de fostul iubit. Și-a angajat un bodyguard de frica lui 

Potrivit publicației „Mirror”, Pamela și-a amintit că în copilărie era pasionată de lectură și obișnuia să citească Biblia. Fosta vedetă din „Baywatch‟ a spus: „Eram la bibliotecă în fiecare zi - aveam o oră pentru povești și mi-ar fi plăcut să devin bibliotecară, apoi m-am gândit că vreau să fiu călugăriță‟. Așadar, ce părere ai? Crezi că i s-ar fi potrivit mai bine aceste profesii? 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg