VIDEO Bikinii - secretul Pamelei Anderson pentru o coafură sexy!

Ce să caute lenjeria intimă în păr? Păi, se pare că este ideală pentru o înfățișare sexy, o coafură rebelă, care te scoate în evidență!

image

Tocmai când credeam că le-am auzit pe toate, iată că apare ceva nou și absolut surprinzător în materie de accesorii de înfrumusețare! Ei bine, este vorba despre ceva... indispensabil nouă, tuturor, care are, după cum vedem, multiple utilizări! Este vorba despre lenjeria intimă sumară, cea în care bomba sexy Pamela Anderson a făcut carieră în tinerețea ei sălbatică și mai multe nu!

Invitată de revista Vogue să le arate cititorilor ei ce are în poșetă, blondina supremă a anilor ’90 s-a lăsat filmată scoțând tot conținutul gentuței sale și povestind despre fiecare obiect în parte câte ceva.

Astfel, am stat toți cu ochii lipiți de filmarea publicată de Vogue, ediția britanică, care are ca subiect conținutul poșetei Stella McCartney a Pamelei Andreson. Întâi trebuie să precizăm că o astfel de geantă nu este de ici, de colo, ci costă 1.695 de dolari, deci o mică avere. Apoi ceea ce am văzut că se află în ea, în mod normal, ne-a adus un zâmbet pe chip tuturor. Să vedeți de ce!

Telefon, card și chei! Ce poate fi în geanta de mici dimensiuni a unei femei, nu? Nu chiar! Printre toate cele absolut necesare unei doamne trecute de prima tinerețe – Pamela are 55 de ani! – s-a ivit și un obiect cu totul neașteptat – un bikini!

„Nu știu de ce am niște chiloți în poșetă!”, a exclamat vedeta serialului „Baywatch” după ce a extras perechea de bikini de un roz palid.

Așadar, Anderson nu iese din casă fără să-și bage în geantă un parfum făcut în casă din ylang-ylang și câteva petale de trandafir chiar din grădina ei. Îi spune „poțiunea iubirii”, evident! De asemenea, mai există și un corector de cearcăne de 32 de dolari, Ilia True Skin Serum se numește, un evantai „pentru bufeuri”, un ulei CBD pentru artrita ei, cristale din ametist și un fard de obraz de 95 de dolari, Kindred Black Lip and Cheek Flush.

image

Mai mult, vedeta americană nu se desparte de puțin sclipici, pe care și-l aplică discret pe piele ocazional și care provine de la make up artistul ei, Alexis Vogel, care a murit de curând.

Bun! Dar ce face cu perechea aceea sexy de bikini?

Își prinde pletele rebele cu lenjeria intimă din dotare. E atât de simplu! Pamela n-are nevoie de altceva pentru a-și crea o înfățișare sexy, sălbatică, fix pe gustul ei! Cu siguranță că „moda” creată de Pamela Anderson va fi copiată cât de curând pe TikTok! Asemenea găselniță nu va trece neobservată de toți bloggerii și vlogerii de pe rețelele sociale!

Chiar așa – ai fi în stare să ieși pe stradă cu părul strâns cu niște chiloți?

Foto - Shutterstock

Video - Vogue, Youtube



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg