El este fratele lui Kate Middleton! James are o viață diferită față de cea a surorii sale

12 mai 2023   Viață de vedetă

În timp ce Prințesa de Wales, Kate Middleton, se bucură de multă popularitate, puține persoane îl cunosc pe fratele acesteia, James Middleton. Bărbatul în vârstă de 36 de ani are o viață diferită față de cea a surorii sale! 

Prințesa de Wales, Kate Middleton (41 de ani), a fost dintotdeauna apreciată atât pentru atitudinea ei, cât și pentru eleganța de care a dat dovadă la toate evenimentele importante ale Familiei Regale. Puține persoane știu că soția Prințului William are doi frați - Pippa Middleton și James Middleton. Dacă sora Prințesei, Pippa, este o personalitate publică, care a lucrat ca organizator de evenimente și inclusiv a scris o carte, fratele Prințesei, James, își trăiește viața mai discret. 

Citește și: Pippa Middleton face pilates pentru întreținere 

Fă cunoștință cu James, fratele lui Kate Middleton!  

James Middleton s-a născut pe 15 aprilie 1987 și a moștenit spiritul antreprenorial de la părinții lui, Michael și Carole, doi oameni de afaceri cunoscuți în Marea Britanie. James a studiat la Universitatea din Edinburgh și și-a încercat norocul în diferite domenii de activitate. Inițial, el a fost broker, apoi a înființat o firmă de panificație care, din păcate, nu i-a adus profitul pe care și l-a dorit. 

Putem crede că afacerea eșuată a lui James Middleton l-a supus unei presiuni intense, în special pentru că este fratele lui Kate Middleton, însă el a declarat într-un interviu din anul 2019 pentru „Tatler” că „s-a separat” de sora lui celebră. 

În prezent, el deține o companie care comercializează mâncare pentru animale, descrisă drept „o companie menită să le aducă câinilor fericire și bunăstare”. De asemenea, dragostea pentru animale i-ar fi „salvat viața” lui James, când regretatul său câine, un cocker spaniol pe nume Ella, l-a ajutat să învingă depresia cu care s-a confruntat, când l-a însoțit pe acesta la ședințele de terapie pe care le-a urmat în urmă cu câțiva ani. Potrivit publicației „People”, James Middleton a fost diagnosticat în anul 2020 cu depresie clinică. 

James Middleton se află într-o relație cu Alizee Thevenet, o tânără de profesie analist financiar. Potrivit presei internaționale, James locuiește într-o zonă rurală din Londra, iar una dintre activitățile sale favorite este apicultura. 

Sursă foto: Instagram - @jmidy 

Mai multe