Kate Middleton, celebră și pe TikTok. Videoclipul care a adunat peste 1 milion de vizualizări

Kate Middleton (41 de ani) a devenit celebră și pe TikTok! Prințesa de Wales a făcut furori într-un videoclip vizualizat de peste un milion de ori. 

image

Familia regală britanică este una dintre cele mai populare și cunoscute familii regale din lume. Motiv pentru care, fiecare membru al său este analizat, apreciat și, uneori, criticat de către publicul britanic și internațional. Prințesa de Wales, Kate Middleton, soția Prințului William, se bucură de o reputație pozitivă în rândul fanilor regali, de aceea, comportamentul său este profund studiat. 

Citește și: Ce semnificație are inelul pe care Regele Charles îl poartă pe degetul mic 

De curând, un videoclip care o surprinde pe Kate Middleton în timpul unei vizite regale a devenit celebru pe TikTok, deoarece Prințesa a atras atenția internauților cu un anumit gest. 

Cum a reușit Kate Middleton să devină populară pe TikTok

Filmulețul o surprinde pe Kate Middleton în timpul unei vizite în Copenhaga, alături de Regina Margareta a II-a a Danemarcei și nora monarhului, Prințesa Maria, la reședința Reginei. În imagini se poate observa cum Regina o îndeamnă Kate Middleton să se apropie de ea pentru o fotografie. Punctul culminant al videoclipului este reprezentat de momentul în care Kate se apropie de familia regală cu o mișcare deosebită. 

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, căsnicie predestinată. Ce meserii au avut cei doi într-o viață anterioară 

Internauții au numit mișcarea „Princess Shuffle‟ (Prințesa Shuffle), de la dansul Shuffle, care se bazează pe mișcări ale picioarelor și ale corpului, îmbinând elemente de breakdance, hip-hop și techno. În timpul dansului, dansatorii fac mișcări rapide ale picioarelor, similare cu cele făcute de Kate Middleton. 

Și, deși imaginile au fost filmate în anul 2022, ele au devenit abia acum populare. Filmulețul postat pe o pagină destinată familiei regale are peste un milion de vizualizări și mai mult de 100.000 de aprecieri. Desigur, fanii regali s-au întrecut în comentarii: „O să fac și eu asta data viitoare când o să mă fotografiez cu cineva‟, a spus un internaut. „Cu siguranță, aș putea să șterg un covor așa‟, a spus un altul, în timp ce un fan a ținut să își exprime aprecierea: „Discretă și elegantă, te iubesc Kate!‟, a scris el în dreptul postării.  

Imaginile au fost filmate în ultima zi a vizitei lui Kate Middleton în Danemarca.  Prințesă de Wales a vizitat atunci mai multe centre importante din Copenhaga, pentru a promova bunăstarea și relațiile dintre copii și părinți, informează „People‟. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: TikTok - @the.royal.watcher 



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg