Kate Middleton, „cu inima frântă‟ de Anul Nou. Ce s-ar fi întâmplat între ea și Prințul William

Relația Prințului William cu Kate Middleton nu a fost mereu numai lapte și miere! Fiul Regelui Charles al III-lea ar fi umilit-o pe Ducesa de Cambridge chiar la trecerea dintre ani, după cum susține o celebră autoare. 

image

Kate Middleton și Prințul William s-au cunoscut pe când erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția. După cum știm, relația lor s-a oficializat în anul 2011, căsătorindu-se și având trei copii în anii următori. Deși pare că trăiesc o poveste de basm, relația lor nu a fost mereu perfectă… Până să se căsătorească, Prințul William i-ar fi „frânt inima‟ iubitei lui, chiar de Anul Nou. 

Citește și: Ce cadou de Crăciun a primit Kate Middleton de la Prințul William 

Kate Middleton, pusă într-o ipostază neplăcută 

În cartea „Secretele Palatului. Viața privată a Casei de Windsor‟, autoarea Tina Brown susține că Prințul William nu s-ar fi comportat mereu exemplar cu Kate Middleton, informează „Best Life‟. 

Când acesta avea doar 24 de ani, ar fi petrecut vacanța de Crăciun la Sandringham, iar după aceea, trebuia să fie de Anul Nou alături de Kate și de familia ei, într-o casă închiriată din Scoția. Deși planurile erau făcute, William ar fi ales pe ultima sută de metri să nu meargă, „lăsând-o pe Kate cu inima frântă‟, după cum informează autoarea. 

Prințul Charles l-ar fi influențat? 

Vezi și: Cum o alintă Prințul William pe Kate Middleton. Dar ea pe el? 

Sursa susține că Prințul William ar fi avut pe atunci discuții serioase cu tatăl său și cu bunica Regina Elisabeta a II-a. Cei doi i-ar fi spus lui William că ar fi incorect ca iubita lui, Kate Middleton, să fie expusă presei, cât timp nu erau căsătoriți.

Se crede că tatăl Prințului William, Charles, ar fi fost afectat de divorțul dintre el și Prințesa Diana și nu și-ar fi dorit ca relația fiului său să eșueze. „Și-ar fi dorit ca William să fie sigur că este într-o relație cu femeia potrivită‟, a scris Tina Brown. 

Un an mai târziu, Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster, din Londra, în prezența a aproximativ 2.000 de invitați. Cei doi au trei copii împreună - pe George (9 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani). 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg