Kate Middleton, „cu inima frântă‟ de Anul Nou. Ce s-ar fi întâmplat între ea și Prințul William

Relația Prințului William cu Kate Middleton nu a fost mereu numai lapte și miere! Fiul Regelui Charles al III-lea ar fi umilit-o pe Ducesa de Cambridge chiar la trecerea dintre ani, după cum susține o celebră autoare. 

image

Kate Middleton și Prințul William s-au cunoscut pe când erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția. După cum știm, relația lor s-a oficializat în anul 2011, căsătorindu-se și având trei copii în anii următori. Deși pare că trăiesc o poveste de basm, relația lor nu a fost mereu perfectă… Până să se căsătorească, Prințul William i-ar fi „frânt inima‟ iubitei lui, chiar de Anul Nou. 

Citește și: Ce cadou de Crăciun a primit Kate Middleton de la Prințul William 

Kate Middleton, pusă într-o ipostază neplăcută 

În cartea „Secretele Palatului. Viața privată a Casei de Windsor‟, autoarea Tina Brown susține că Prințul William nu s-ar fi comportat mereu exemplar cu Kate Middleton, informează „Best Life‟. 

Când acesta avea doar 24 de ani, ar fi petrecut vacanța de Crăciun la Sandringham, iar după aceea, trebuia să fie de Anul Nou alături de Kate și de familia ei, într-o casă închiriată din Scoția. Deși planurile erau făcute, William ar fi ales pe ultima sută de metri să nu meargă, „lăsând-o pe Kate cu inima frântă‟, după cum informează autoarea. 

Prințul Charles l-ar fi influențat? 

Vezi și: Cum o alintă Prințul William pe Kate Middleton. Dar ea pe el? 

Sursa susține că Prințul William ar fi avut pe atunci discuții serioase cu tatăl său și cu bunica Regina Elisabeta a II-a. Cei doi i-ar fi spus lui William că ar fi incorect ca iubita lui, Kate Middleton, să fie expusă presei, cât timp nu erau căsătoriți.

Se crede că tatăl Prințului William, Charles, ar fi fost afectat de divorțul dintre el și Prințesa Diana și nu și-ar fi dorit ca relația fiului său să eșueze. „Și-ar fi dorit ca William să fie sigur că este într-o relație cu femeia potrivită‟, a scris Tina Brown. 

Un an mai târziu, Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster, din Londra, în prezența a aproximativ 2.000 de invitați. Cei doi au trei copii împreună - pe George (9 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani). 

Sursă foto: PinterestRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg