Kate Middleton este însărcinată din nou? Regina Elisabeta a II-a ar fi știut despre sarcină

Kate Middleton, Prințesa de Wales, ar fi însărcinată cu cel de-al patrulea copil. O sursă apropiată a familiei regale susține că soția Prințului William este în culmea fericirii, mai ales că ea își dorea de ceva vreme să rămână însărcinată din nou. 

image

Un apropiat al familiei regale susține că Prințesa de Wales, Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, ar fi însărcinată. Aceasta mai are încă trei copii - pe Prințesa Charlotte, (7 ani), pe Prințul George (9 ani) și pe Prințul Louis (4 ani).

Potrivit „Us Weekly‟, Kate Middleton și-a dorit mereu să aibă patru copii, așa că a reușit să-l convingă și pe soțul ei, Prințul William (40 de ani), care a fost, inițial, fericit și cu trei. 

Citește și: Cum își cresc Ducii de Cambridge copiii? Activitățile pe care le preferă cei mici 

Regina Elisabeta a II-a ar fi știut despre sarcină 

Regretata Regina Elisabeta a II-a s-ar fi numărat printre primele persoane care au aflat despre sarcina mult-așteptată. Kate Middleton și Prințul William i-ar fi dat marea veste înainte să moară, iar suverana s-ar fi bucurat foarte mult.

image

„William i-a spus Reginei chiar înainte de moartea ei, așa că această veste a fost ca o binecuvântare! Tocmai aflase. Era atât de fericită pentru ei. Știau cât de mult își iubește Regina nepoții și strănepoții. Îi îndrăgea, mai ales pe cei mici‟, a spus sursa, care a mărturisit că Prințesa de Wales, Kate Middleton, „strălucește‟ în acest moment de fericire. 

Vezi și: Kate Middleton, secretul unui trup perfect, după trei nașteri! Care este dieta zilnică a ducesei de Cambridge 

De asemenea, Kate Middleton și Prințul William le-au spus apropiaților despre sarcină, printre aceștia se numără atât Regele Charles al III-lea și Prințul Harry, cât și Meghan Markle. Potrivit „International Business Times” și copiii cuplului regal se bucură de veste. În timp ce Prințul Louis își dorește un frate cu care să se joace, Prințesa Charlotte vrea în mod special o soră.  

Kate Middleton iubește foarte mult copiii 

În luna februarie, Prințesa de Wales a glumit spunând că „este îngrijorată‟ când lucrează cu bebeluși, deoarece se întoarce acasă dorindu-și „altul‟.

Pe lângă activitățile pe care le are cu cei trei copii ai săi, Kate Middleton interacționează cu o mulțime de copii și la Centrul Fundației Regale pentru Copilărie Timpurie. În cadrul centrului, Kate evidențiază importanța primilor ani din viața copiilor și încearcă să „transforme societatea pentru generațiile viitoare‟.

Rămâne de văzut și dacă Familia Regală va confirma vestea despre cea de-a patra sarcină a Prințesei! 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg