Extravaganța Reginei muzicii Soul - trei machiori pentru Aretha Franklin!

20 ianuarie 2024   Viață de vedetă

La un singur eveniment, marea interpretă a muzicii soul a cerut să beneficieze de pe urma serviciilor a trei specialiști în machiaj. O extravaganță demnă de o divă!

Un prieten vechi de-ai Arethei Franklin a dezvăluit cum vedeta a apelat la machiorul starurilor Reggie Wells, un alt artist care să-i machieze doar ochii și „alta doamnă a venit tocmai din Detroit ca să-I contureze buzele”, pentru un eveniment pe care aceasta l-a avut la Radio City Music Hall.

Fostul PR al Arethei Franklin, Gwendolyn Quinn, a povestit despre acest lucru cu ocazia dispariției machiorului vedetelor, Reggie Wells. Se pare că acesta nu știa despre ceilalți doi machiori până a ajuns la Radio City și nici nu a fost prea încântat în privința aranjamentelor pe care le făcuse diva muzicală.

„Reggie se săturase și eu eram în mijlocul întregii nebunii”, a povestit Quinn pe Instagram în cadrul unui omagiu adus lui Wells. „Până la urmă, Wells a finisat el totul… știa cum să se comporte cu o diva”, a explicat fostul angajat al Reginei muzicii Soul. „Reggie și mine am vorbit despre acest subiect vreo săptămână și am râs copios din cauza asta”, a adăugat aceasta.

Wells a fost un machior câștigător de premiu Emmy, care a colaborat cu Beyonce, Halle Berry, Michaelle Obama, Beverly Johnson, Chaka Khan și moderatoarea TV Oprah Winfrey, cu care a lucrat aproape trei decenii.

Aretha Franklin a murit în 2018 și a urcat, ultima dată, pe scena de la Radio City, în 2014, când avea 72 de ani. După aceea, Wells a lăsat o moștenire de preț altor machiori pe care i-a învățat meserie, cum ar fi Derrick Rutledge, make up artistul actual al lui Oprah Winfrey, sau Sam Fine, care l-a descries pe Wells ca fiind „un prieten, mentor și pionier” într-o postare pe Instagram.

Ideea e că Aretha Franklin a fost o mare cântăreață, o deschizătoare de drumuri în domeniul în care a excelat, o adevărată divă, care merita orice răsfăț posibil. Faptul că angajase trei machiori pentru un singur eveniment, unul care să-I aranjeze fondul de ten, altul să-I contureze buzele și cel de-al treilea care să-I machieze ochii, nu e decât dovada faptului că Regina muzicii Soul se bucura din plin de tot ce-i putea oferi stabilitatea ei financiară și viața, în general.

foto - Shutterstock

Mai multe