Sharon Stone: „Oamenii au vrut să mă doboare, să-și bată joc de mine‟

Poate că Sharon Stone este cunoscută la nivel internațional, însă ea consideră că nu toată lumea o place cu adevărat. Invitată într-un podcast, vedeta a spus care ar fi explicația. 

image

După succesul filmului „Instinct Primar‟ (Basic Instinct) din anul 1992, cariera actriței Sharon Stone a înflorit! A devenit cunoscută la nivel internațional și s-a bucurat de numeroase apariții media și premii. Acum, ajunsă la vârstă de 60 de ani, vedeta nu mai pune preț pe popularitate! Ea a ales să ofere interviuri mai rar decât o făcea în trecut, deoarece este de părere că nu toată lumea o place. 

Citește și: Drama actriței Sharon Stone, distinsă cu Globul de Aur. După AVC, a pierdut tot ce a avut

O excepție a făcut de curând, când a acceptat să participe la podcastul „The LadyGang‟. În cadrul ediției, Sharon Stone e spus că și-a impus anumite limite, motiv pentru care și-a pierdut din popularitate:

„Toată lumea te place cu adevărat când faci ce ți se cere. Nimeni nu te place când ai limite.‟ „Cu cât am înțeles ce înseamnă să ai granițe, cu atât oamenii au început să mă placă mai puțin și am aflat cât de fantastic și sănătos este‟, a dezvăluit vedeta. 

Cariera lui Sharon Stone a fost presărată cu suișuri și coborâșuri. Vedeta a dezvăluit că i-a fost greu să câștige respectul publicului din cauza rolurilor de „femeie fatală‟ pe care le-a interpretat, în special în filmele „Basic Instinct‟ și „Silver‟. Sharon Stone consideră că, ani de zile, succesul său a fost pus pe seama corpului perfect, nu pe talentul actoricesc:

„Oamenii au vrut să mă doboare, să-și bată joc de mine. O perioadă de timp, oamenii au încercat să mă facă mică‟, a spus ea. „Când am fost nominalizată la Globul de Aur și mi-au strigat numele, oamenii au râs de mine. A durat două decenii până când oamenii au început să mă trateze cu respect pentru ce am realizat.‟ 

Vezi și: Sharon Stone regretă că n-a cerut ajutor când a avut aceste simptome

În cele din urmă, Sharon Stone spune că impunerea limitelor și curajul de a le spune „nu‟ celor din jur i-au diminuat popularitatea, însă au ajutat-o să câștige respect și să devină cea mai bună versiune a ei. 

Sursă foto: Instagram@sharonstone  



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg