Fiica unui mare actor și regizor, arestată pentru că și-a bătut iubitul

16 octombrie 2024   Viață de vedetă

Francesca Eastwood, de 31 de ani, a ajuns după gratii în cursul weekendului care tocmai a trecut pentru că și-a agresat fizic partenerul de viață.

Francesca este fiica legendarului Clint Eastwood și a fost înregistrată, în timpul zilei de sâmbătă, 12 octombrie, în dosarele poliției din Beverly Hills după ce a fost acuzată și arestată pentru violență împotriva iubitului ei, susține Fox News Digital.

Autoritățile americane au povestit pentru presa de peste ocean cum poliția a primit un telefon în urma unui incident de violență domestică la adresa North Rexford Drive nr. 464. „Ofițerii au început o anchetă și, având la bază declarațiile luate la fața locului și rănile produse, Francesca Ruth Fisher Eastwood din Los Angeles a fost arestată pentru infracțiunea comisă”, a declarat locotenentul Andrew Myers.  

Actrița de 31 de ani a ajuns după gratii în cursul nopții de duminică, 13 octombrie. Autoritățile americane au declarat că Eastwood a achitat cauțiunea de 50.000 de dolari și a fost apoi eliberată din închisoare.

Reprezentanții Francescăi sau ai tatălui ei, Clint Eastwood, nu au oferit încă nicio declarație publică cu privire la arestarea vedetei.

Francesca este unicul copil al lui Clint, de 94 de ani, cu Frances Fisher, de 72 de ani, care s-au întâlnit în 1989 și au jucat împreună în westernul „Unforgiven”, din 1992. Cei doi părinți s-au despărțit în 1995.

În ceea ce o privește pe Francesca Eastwood, ea a fost căsătorită cu regratatul frate al actorului Jonah Hill, Jordan Feldstein, timp de o săptămână, în 2013, după care mariajul lor a fost anulat.

Fostul star de reality show are un copil cu instructorul de fitness Alexander Wraith, pe Titan Wraith Eastwood, și rămâne de văzut ce se întâmplă în procesul de violență domestică ce va fi demarat cât mai curând și care va păta cu siguranță reputația vedetei de la Hollywood.

foto - Shutterstock

Mai multe