Lisa Marie Presley a ținut corpul neînsuflețit al fiului ei în casă timp de două luni!

Nu există durere mai mare pentru un părinte decât aceea de a-și pierde copilul! Iar fiica lui Elvis Presley n-a vrut să se despartă definitiv de fiul ei, când acesta s-a sinucis!

lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg

Lisa Marie Presley suferea atât de mult din cauza morții lui Benjamin Keough, încât n-a vrut să-și înmormânteze fiul timp de două luni! Asemenea informație provine din cartea publicată recent, „From Here to the Great Unknown”, a Lisei Marie Presley. Autobiografia unicului copil al lui Elvis a fost terminată și publicată de fiica ei, Riley Keough, pentru că Lisa n-a mai apucat s-o publice, murind în ianuarie 2023.

În cartea revelatoare, Lisa Marie a recunoscut că a fost nevoită să încerce din răsputeri să rămână în viață pentru ceilalți copii ai ei, Riley și gemenele Harper și Finley, de 16 ani. Și, ca să poată face asta, s-a gândit să amâne cât s-a putut de mult despărțirea definitivă de fiul ei. Îndurerata mamă nu se putea decide dacă să-și înmormânteze copilul în Hawaii sau la Graceland, unde este îngropat și Elvis.

„Pe proprietatea mea, se află o casă de oaspeți, în care l-am ținut pe Ben Ben timp de două luni. Nu există lege în California care să te oblice să înmormântezi pe cineva care a murit imediat. Și am găsit pe cineva foarte empatic la pompele funebre, care mi-a spus că mi-l aduc pe Ben Ben acasă…”, a dezvăluit regretata vedetă.

Corpul neînsuflețit al lui Benjamin a fost ținut la o temperatură optimă pentru a nu se degrada, mama lui recunoscând că „m-am obișnuit să-l am lângă mine, să am grijă de el și să-l țin acolo”. „Sunt sigură că toată lumea s-ar speria la culme să-și țină copilul în astfel de condiții, însă n-a avut un astfel de efect asupra mea”, a adăugat Lisa Marie în autobiografia sa.  

Într-un final, după două luni complet atipice, familia a ținut slujba de înmormântare pentru Benjamin în Malibu. Riley a recunoscut și ea că înmormântarea fratelui ei a fost extrem de complicată pentru ea, motiv pentru care și-a ținut ochii închiși pe toată durata slujbei. Ben Ben a fost îngropat la Graceland, lângă Elvis, iar mama lui, Lisa Marie, a fost depusă și ea pentru eterna odihnă lângă el ulterior.

Lisa Marie Presley alături de fiul ei Benjamin

Riley a vorbit mult despre lupta interioară care s-a dat în Benjamin de-a lungul vieții lui. Acesta suferea pe plan emoțional și adesea intra într-o stare cruntă, în care obișnuia să bea în neștire, până pica lat. Cu toate astea, sora lui nu l-a crezut niciodată în stare să-și ia propria viață. Din păcate, exact asta s-a întâmplat, lucru care a destabilizat complet familia Presley.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
OCC Matilda jpeg
Mariah Carey  foto   Shutterstock jpg
Ciocolata Dubai  Sursa foto shutterstock 2515426331 jpg
Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png