FOTO Annie Lennox, de la Eurythmics, și-a făcut primul tatuaj la 67 de ani!

7 octombrie 2022   Viață de vedetă

Jumătatea feminină a trupei Eurythmics a știut întotdeauna cum să atragă atenția asupra ei, apelând la ținute extravagante pentru videoclipurile formației sau o atitudine dezinhibată, ba chiar rebelă, la fiecare apariție în public. Iar acum, la aproape 70 de ani, Annie Lennox dă dovadă de acceași îndrăzneală sau dezinhibare cu care s-a făcut cunoscută, în tinerețe, în întreaga lume!

Născută de Crăciun în 1954, cântăreața și compozitoarea de origine scoțiană este o activistă înrăită și un filantrop dedicat. După ce-a obținut un succes moderat cu trupa Tourists, în anii ’70, a devenit un adevărat fenomen atunci când și-a început colaborarea cu Dave Stewart și au înfiițat împreună Eurythmics, în anii ’80.

Când Annie a apărut în 1983 în videoclipul „Sweet Dreams (Are Made of This)” cu părul tuns scurt și portocaliu și îmbrăcată într-un costum bărbătesc, toate privirile au fost ațintite asupra ei. „Cântăreața cu imagine androgenă puternică ne-a captat atenția”, a dezvăluit BBC.

Următoarele hituri ale trupei tot mai faimoase au fost „There Must Be an Angel (Playing with My Heart)” și „Here Comes the Rain Again”, care s-au menținut în clasamentele muzicale pe primele locuri o perioadă impresionantă de timp.

Fără doar și poate, Lennox a fost și este o fire rebelă, lucru dovedit și de faptul că, la aproape 70 de ani, și-a făcut primul tatuaj! „M-am tatuat!”, a anunțat vedeta de 67 de ani, care și-a publicat imaginea tatuajului ei pe contul de Instagram.

Fosta cântăreață – care a cunoscutul succesul și ca artist solo, cu hituri precum „Little Bird” și „Walking On Broken Glass” – a apelat la serviciile lui Asa Crow de la Shamrock Social Club din Hollywood. Întrebată de ce și-a făcut un tatuajul, mama a două fiice a răspuns: „E timpul pentru răzvrătiri!”. Cum spuneam, o rebelă înnăscută!

Foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe