Cum își alintă Jennifer Lopez gemenii, pe Max și Emme

I se spune J.Lo de câteva decenii bune, însă nu numai cântăreața și actrița de origine portoricană are un nume de alint drăguț, ci și copiii ei sau partenerii de viață.

image

Pe vremea când forma un cuplu cu Alex Rodriguez, a primit și fostul sportiv o poreclă. Înainte de ruperea logodnei lor în 2021, Jen i se adresa iubitului ei cu „macho bello”, care înseamnă, în spaniolă, „bărbat frumos”.

Cu toate că a șters orice urmă de A-Rod pe paginile ei de socializare, după anunțarea despărțirii de el, PopSugar și-a amintit că Lopez îi spunea lui Alex „macho bello cono”. Iar porecla lui pentru ea era... Bronx! Chiar cartierul din New York de unde provine superstarul! Diva latino a recunoscut, în 2019, în cadrul unui interviu cu „The Breakfast Club”, că Rodriguez își salvase „Bronx” în dreptul numărului ei din telefonul lui.   

Bun, dar cum le alintă Jennifer pe cele mai dragi ființe de pe pământ?

Gemenii vedetei, Max și Emme (14), sunt „Coconuts” (n.r. Nuci de cocos) pentru mămoasa artistă. Și care să fie oare motivul pentru care le spune așa încă de când i-a adus pe lume?

image

Invitată la emisiunea „Live with Kelly and Ryan”, Lopez a explicat alegerea unei asemenea porecle pentru fiul și fiica ei. „Le spun nuci de cocos pentru, așa cum știe toată lumea, sunt gemeni. Sunt doi deodată. Când erau în leagăn și erau mici, mici de tot, aveau părul cum are doar câteva fire pe ea nuca de cococs. Așa că le-am zis nuci de cocos și așa a rămas de-atunci”, și-a continuat Jennifer explicațiile. „Și cred că le place și lor. De fapt, îmi place să cred că le place și lor cum le spun. E drăguț!”, a declarat Lopez.

Vedeta filmului „Marry Me” a dezvăluit, pentru prima dată, porecla pentru gemenii ei în 2012, când a ținut să precizeze, în cadrul emisiunii „The Tonight Show with Jay Leno”, că porecla a inspirat chiar și o bijuterie dragă ei. „Am un colier frumos primit de Crăciun, care reprezintă două nuci de cocos și sunt trecute inițialele numelor lor pe ele”, a divulgat vedeta.

image

Jen îi alintă la fel pe gemenii Max și Lulu, chiar dacă ei cresc și, în februarie, au împlinit deja 14 ani. „Copiii mei, soarele meu, iubirile mele! Cea mai frumoasă aniversare pentru cele două nuci de cocos ale mele! Voi m-ați învățat adevăratul sens al vieții și m-ați schimbat pentru totdeauna în cel mai uimitor mod posibil... Sunt atât de recunoscătoare pentru voi doi!”, le-a urat atunci diva „La mulți ani!” nucilor ei de cocos mult iubite.  

Foto - Instagram Jennifer LopezRecente

Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg