Shakira, nemiloasă cu angajații. A concediat pe cineva pentru că nu-i încălzise mâncarea!

Toate privirile sunt ațintite acum asupra faimoasei cântărețe din cauza despărțirii de tatăl copiilor ei și întregul mapamond îl blamează pe Gerard Pique pentru suferința cauzată Shakirei. Însă o fi ea lipsită de păcat?

image

Nici ea nu e ușă de biserică! Vedeta columbiană e nemiloasă când vine vorba despre echipa ei și toți cei din jur. Astfel, Shakira și-a concediat un angajat pentru simplul motiv că acesta nu i-a încălzit o bucată de carne de pui. Asemenea informație a apărut într-un documentar detaliat despre cântăreață.   

Documentarul respectiv își concentrează atenția asupra acuzațiilor de evaziune fiscală care i se aduc Shakirei, însă mai multe aspecte ale vieții ei profesionale și personale sunt prezentate în producția cu pricina.

Totul a fost dezvăluit în producția TV „Equipo de Investigacion” de pe La Sexta. Jurnalistul din Miami, Javier Ceriani, a stat de vorbă cu cei doi soți, dar și cu angajații acestora, care n-au avut numai cuvinte de laudă cu privire la cântăreață.

Una dintre revelațiile documentarului este legată de cuplul care a lucrat pentru familia vedetei. „Divier a înlocuit-o pe Maritza, soția sa, care gătea toată săptămâna pentru cei 17 angajați de-ai Shakirei”, s-a declarat în documentarul respectiv.

„Într-o seară târziu, era foarte obosit și Shakira i-a cerut să-i încălzească niște pui, iar el a îndrăznit să-i răspundă acesteia: «Adevărul e că nu mai pot să fac asta, n-o să încălzesc puiul, am găsit toată ziua pentru 17 oameni, nu mai pot să fac nimic». Iar Shakira i-a spus: «Dacă nu ești bun pentru așa ceva, nu ești bun la nimic altceva!» Și atunci i-a dat afară pe amândoi”, susține producția TV despre Shakira.

image

„A fost un șoc că Shakira și-a dat afară un angajat doar pentru că nu i-a încălzit mâncarea. El și soția lui nu numai că erau angajați personali, dar erau bucătari, șoferi și cei care mențineau întreaga casă curată. Erau exploatați la maximum!”, a comentat jurnalistul.

Asemenea știre despre Shakira, care-i afectează imaginea, vine în cel mai prost moment posibil, în săptămâna în care vedeta s-a întâlnit cu Gerand Pigue și avocații lor pentru a putea negocia o despărțire cât mai puțin scandaloasă și custodia copiilor lor, Milan și Sasha. Și veștile nu sunt tocmai bune! Se pare că cei doi părinți vor ajunge la tribunal, pentru că nu s-au înțeles față în față.

Foto - Shuttarstock, revista ElleRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg