Shakira, nemiloasă cu angajații. A concediat pe cineva pentru că nu-i încălzise mâncarea!

Toate privirile sunt ațintite acum asupra faimoasei cântărețe din cauza despărțirii de tatăl copiilor ei și întregul mapamond îl blamează pe Gerard Pique pentru suferința cauzată Shakirei. Însă o fi ea lipsită de păcat?

image

Nici ea nu e ușă de biserică! Vedeta columbiană e nemiloasă când vine vorba despre echipa ei și toți cei din jur. Astfel, Shakira și-a concediat un angajat pentru simplul motiv că acesta nu i-a încălzit o bucată de carne de pui. Asemenea informație a apărut într-un documentar detaliat despre cântăreață.   

Documentarul respectiv își concentrează atenția asupra acuzațiilor de evaziune fiscală care i se aduc Shakirei, însă mai multe aspecte ale vieții ei profesionale și personale sunt prezentate în producția cu pricina.

Totul a fost dezvăluit în producția TV „Equipo de Investigacion” de pe La Sexta. Jurnalistul din Miami, Javier Ceriani, a stat de vorbă cu cei doi soți, dar și cu angajații acestora, care n-au avut numai cuvinte de laudă cu privire la cântăreață.

Una dintre revelațiile documentarului este legată de cuplul care a lucrat pentru familia vedetei. „Divier a înlocuit-o pe Maritza, soția sa, care gătea toată săptămâna pentru cei 17 angajați de-ai Shakirei”, s-a declarat în documentarul respectiv.

„Într-o seară târziu, era foarte obosit și Shakira i-a cerut să-i încălzească niște pui, iar el a îndrăznit să-i răspundă acesteia: «Adevărul e că nu mai pot să fac asta, n-o să încălzesc puiul, am găsit toată ziua pentru 17 oameni, nu mai pot să fac nimic». Iar Shakira i-a spus: «Dacă nu ești bun pentru așa ceva, nu ești bun la nimic altceva!» Și atunci i-a dat afară pe amândoi”, susține producția TV despre Shakira.

image

„A fost un șoc că Shakira și-a dat afară un angajat doar pentru că nu i-a încălzit mâncarea. El și soția lui nu numai că erau angajați personali, dar erau bucătari, șoferi și cei care mențineau întreaga casă curată. Erau exploatați la maximum!”, a comentat jurnalistul.

Asemenea știre despre Shakira, care-i afectează imaginea, vine în cel mai prost moment posibil, în săptămâna în care vedeta s-a întâlnit cu Gerand Pigue și avocații lor pentru a putea negocia o despărțire cât mai puțin scandaloasă și custodia copiilor lor, Milan și Sasha. Și veștile nu sunt tocmai bune! Se pare că cei doi părinți vor ajunge la tribunal, pentru că nu s-au înțeles față în față.

Foto - Shuttarstock, revista Elle



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg