FOTO Aliatul Selmei Blair în lupta cu scleroza multiplă: „Câinele mă ajută când leșin”

Starul filmului „Cruel Intentions” a fost surprins ieri plimbându-se prin Los Angeles cu cățelul care o ajută pe actriță în momentele dificile din viața ei.

image

Actrița de 50 de ani a vorbit chiar săptămâna aceasta despre beneficiile de-a avea un câine dresat special pentru a-i ajuta pe oamenii bolnavi. Selma este, în momentul de față, concurentă în emisiunea „Dancing with the Stars” (n.r. „Dansez cu tine” american), lucru care ar fi părut imposibil în urmă cu puțin timp când vedeta hollywoodiană și-a primit diagnosticul de scleroză multiplă și de-abia dacă se putea ține pe picioare.

În toată această luptă pe care Blair o duce, zi de zi, cu boala cruntă de care suferă, ea are un aliat de nădejde, pe cățelul Scout, care o ajută mai ales atunci câne ea cade la podea și riscă să se lovească destul de grav.

„Ideea e că leșin des”, a dezvăluit Selma pentru Entertainment Tonight, când a povestit despre emisiunea TV la care participă. „Și îl am pe Scout și pentru acest lucru, ca să mă ajute atunci când leșin. Nu înseamnă că îmi pierd cunoștința sau că vine Salvarea să mă ia de fiecare dată când pățesc așa ceva, ci îmi pierd vederea, iar gravitatea mă impinge în jos, sunt complet dezorietată și pierdută pentru o vreme”, a explicat vedeta.

Se pare că Scout „este lângă mine ca să mă prindă în căderea mea, face ca distanța până la aterizare să fie mai mică, pentru că aterizez pe spatele lui”, a conpletat actrița.

Selma face pereche cu dansatorul profesional Sasha Farber la emisiunea concurs, care a dezvăluit că Blair a leșinat odată înainte de începerea unor repetiții. „I-am spus să-și ia restul zilei liber, să meargă acasă și să se relaxeze, dar ea n-a vrut, dimpotrivă, repetiția care trebuia să dureze două ore a prelungit-o la cinci ore”, a declarat acesta.

Selma l-a adus acasă pe Scout în decembrie 2021 la sfatul unui neurolog, a declarat chiar ea în revista People. Ea a recunoscut că noul ei labrador o menține în mișcare și îi dă energie, în plus fiul vedetei, Arthur, de 11 ani, e mult mai liniștit de când știe că Scout e tot timpul în preajma mamei sale.

„E o responsabilitate mare, e încă tânăr, n-are nici 2 ani, dar e un dar minunat. E cu mine tot timpul”, a dezvăluit Selma. „Dacă am un spasm muscular mare sau nu mă pot mișca și am nevoie de ajutor, cățelul se pune între picioarele mele și mă ridică, mă echilibrează. Mi-a oferit o independență fantastică acest cățel!”, a conchis actrița.

Foto - Instagram Selma Blair



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg