FOTO „Blasfemie!” Rihanna, criticată pentru imaginea sa de „măicuță sexy”

11 aprilie 2024   Viață de vedetă

Cântăreața a șocat cu coperta revistei Interview, în care a pozat ca o măicuță sexy. Imaginea a atras critici nesfârșite!

Cel mai recent număr al revistei Interview și-a propus să ne-o prezinte pe Rihanna într-o ipostază controversată. Și a reușit să nască multe comentarii malițioase din partea publicului și-a comunităților religioase.

Vedeta are o mică cruce pe față, ca un tatuaj, și e îmbrăcată în straie bisericești, însă atitudinea este este cât se poate de provocatoare. RiRi poartă o bluză albă de la Dior, care a deschisă indecent de mult, iar fanii cântăreaței au și sărit să atragă atenția asupra ofenselor aduse creștinilor și catolicilor din întreaga lume.

„M-am săturat de imaginea asta care nu e deloc sfântă!”, a ținut cineva să sublinieze pe rețelele sociale. „O ador pe Rihanna, dar n-am înțeles niciodată această obsesie de-a sexualiza religia!”, a adăugat alt internaut dezamăgit de tema abordată în pictorialul controversat al vedetei.

„Nu e blasfemie?!”, se întreabă un alt treilea comentator, în timp ce alții au precizat că e „degradant să vezi cum creștinismul e botjocorit atât de mult” și deranjant că „imaginea religioasă este folosită în scopuri eronate”.

Mai mult, lumea și-a pus problema că întrega industrie fashion este pusă sub semnul întrebării de multe ori, în zilele noastre și nu înțeleg de ce a ales o celebritate de calibrul Rihannei să „își bată joc de religie”.

În tot acest timp, s-au făcut simțiți și adevărații admiratori ai cântăreței, care i-au sărit acesteia în apărare, susținând că multe costume de Halloween sunt de măicuțe sexy și nimeni nu le critică an de an.

Oricum ar fi, Rihanna nu e străină de abordări la limita decenței și a moralității, însă noul ei pictorial pare să fi aprins spiritele mai mult ca niciodată. E îndreptățită vedeta să apară în orice ipostază dorește?

Ce părere aveți, a depășit Rihanna limita decenței cu imaginea ei șocantă?

foro - Profimedia, revista Interview

Mai multe