Ce fel de mămică este Rihanna. „Eu sunt doar fundalul, un decor pe lângă ei...”

Cântăreața a adus pe lume un fiu, pe RZA, în mai 2022, iar, 14 luni mai târziu, RiRi și-a extins familia cu micuțul Riot, care s-a născut în august 2023. Ce înseamnă maternitatea pentru vedetă?

image

Rihanna a rămas gravidă la numai câteva luni după ce iubitul ei, Rocky, și-a făcut cunoscute sentimentele pentru ea: „Ea e marea iubire a vieții mele!”, a spus acesta în GQ, în mai 2021. „O relație e cu atât mai bună cu cât ai alături persoana potrivită. Ea însumează un milion de alte femei. Cred că știi că ți-ai găsit aleasa când… știi pur și simplu. Ea este aleasa mea!”, a conchis Rocky.

Simplul fapt că cei doi copii ai Rihannei au venit pe lume la scurt timp unul după altul poate afecta relația ei de cuplu. Nu e niciodată ușor să gestionezi viața a doi copii mici în timp ce mai ai și o carieră artisitică în plină desfășuare și încerci să te menții relevantă în viața partenerului de lângă tine.

Însă, în cazul acestori doi părinți, cei doi copii mici i-au apropiat și mai mult. „Îl iubesc în mod diferit ca tată”, a declarat Rihanna în decembrie 2023, pentru Access. „E ceva major pentru mine, mă atrage mai mult de când e tată. Mă uit la el și mă minunez ce lider minunat e, ce tată grozav, răbdător și iubitor! Copiii mei sunt înnebuniți după el! Eu sunt doar fundalul, un decor pe lângă ei”, a dezvăluit RiRi.

Cei doi părinți faimoși ai micuților RZA și Riot nu apelează la ajutor decât ocazional, în rest se ocupă ei de creșterea fiilor lor. „Am venit acasă de la maternitate și n-am avut pe nimeni care să ne ajute. Ajungi să fii ca un zombie în cea mai mare parte a timpului”, însă nimeni nu se plânge. Fiecare își face partea și nu e nevoie de intervenții exterioare pentru că atât mami, cât și tati se ocupă de tot ce e de făcut pentru ca băieții Rihannei să ducă cea mai frumoasă viață posibilă.

image

Cu alte cuvinte, Rihanna e o mămică implicată până peste cap în creșterea copiilor ei și se bucură că are alături un sprijin de nădejde, pe tatăl fiilor ei, ASAP Rocky, un părinte grijuliu și un partener de viață iubitor.

foto - revista Vogue



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg