Rihanna, „Regina” concursurilor de frumusețe! Cum a câștigat coroana?

Este cea mai bogată cântăreață din lume, însă celebra miliardară are un trecut profesional despre care nu multă lume știe...

image

RiRi a devenit cunoscută marelui public în momentul în care a semnat un contrat cu casa de discuri Def Jam Records a lui Jay-Z, soțul lui Beyonce, la numai 16 ani, devenind noua senzație a muzicii când nici nu ajunsese la vârsta majoratului. Totuși, înainte de-a da lovitura cu vocea și prezența ei scenică, vedeta a uimit jurații unui concurs de frumusețe nu atât cu frumusețea ei, cât tot cu vocea pe care o avea.

Rihanna este în continuare apropiată de locul ei natal, revenind de fiecare dată cu bucurie în Barbados. Când locuia încă acolo, tânăra își petrecea timpul punând la vânzare haine, alături de tatăl ei, sau ținându-i de urât mamei în magazinul unde aceasta lucra, în departamentul de parfumuri.

Surprinzător sau nu, Rihanna se alătură vedetelor, precum Beyoncé și Selena Gomez, care au participat în concursuri de frumusețe la un moment datîn viața lora. Daily Mail ne informează că colegii ei de școală au provocat-o pe dolescenta băiețoaică de 15 ani să concureze și să câștige coroana de Regină a frumuseții. Și culmea e că a câștigat-o! Doar că, la acea vreme, Rihanna nu era preocupată de asemenea concursuri prea mult, ci își dorea... o carieră militară.

image

„Adevărul e că luam în glumă consursurile de frumusețe”, își amintește diva pop. „Dar colegii mei m-au provocat să particip, iar tot antrenamentul militar pe care-l făcusem până atunci m-a ajutat să pot merge cu cărți pe cap pe podium”, a dezvăluit cântăreața amuzată.

Ceea ce i-a adus coroana frumoasei vedete a fost talentul său artistic. RiRi i-a cucerit pe toți cei prezenți cu vocea ei, lucru care a făcut-o să câștige concursul de frumusețe. Ne bucurăm că vedeta a renunțat la uniforma militară și la concursurile de frumusețe pentru a urca pe scenă și-a ne încânta cu vocea ei!

Foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg