FOTO Jon Bon Jovi a dat lovitura în afaceri! Pe ce sumă și-a vândut casa

8 iulie 2022   Viață de vedetă

În urmă cu doi ani, Jon Bon Jovi (60 de ani) își vindea conacul din New Jersey. Acum, artistul face o nouă tranzacție importantă! Pentru o sumă frumoasă de bani, el i-a oferit fostului președinte al companiei Walt Disney apartamentul său din New York.

De la înființarea formației Bon Jovi, (în anul 1983) liderul trupei, Jon Bon Jovi, și-a rotunjit averea din conturi la suma de 410 milioane de dolari. Numai în anul 2019, el a încasat 40 de milioane de dolari, doar din concerte! Cu o așa avere, nu este de mirare că artistul a cumpărat mai multe proprietăți impresionante. 

Jon Bon Jovi, afaceri cu imobile

De exemplu, în anul 2018, el a plătit 10 milioane de dolari, pentru o casă în Florida, pe malul oceanului, în Palm Beach. Nu a locuit niciodată în ea, deoarece imediat după ce a renovat-o, a vândut-o pentru suma de 20 de milioane de dolari. 

O altă tranzacție importantă a fost achiziționarea unui apartament în Manhattan, pentru care a scos din cont suma de 27,4 milioane de dolari. 

Vezi și: FOTO JLo și Ben Affleck, casă în valoare de 60 de milioane de dolari. Cum arată locuința de lux

Apartamentul de 400 de metri pătrați i-a atras atenția fostului președinte al companiei Walt Disney, Michael Ovitz. Interesat de locuința lui Bon Jovi, omul de afaceri i-a cumpărat apartamentul la doar șase zile, după ce artistul a scos apartamentul la vânzare. Care a fost prețul locuinței?

Citește și: Mama lui Bon Jovi a fost florăreasă și printre primii „iepurași Playboy”

Ca să locuiască în casa rockerului, omul de afaceri a plătit suma de 32 de milioane de dolari. Acest lucru înseamnă că artistul a câștigat, în urma tranzacției, 4,6 milioane de dolari. 

Prin ce se deosebește apartamentul

Situat la etajul 14, într-un complex de lux, apartamentul deține patru dormitoare, trei băi, o bucătărie spațioasă cu electrocasnice de ultimă generație, un balcon generos, un living cu podele din lemn masiv și o suită principală. De asemenea, în apartament se află mai multe tablouri scumpe și obiecte de artă valoroase. 

Acest apartament nu a fost singura locuință din New York pe care rockerul avut-o. În urmă cu cinci ani, muzicianul a vândut un alt apartament, din West Village, estimat la suma de 29 de milioane de dolari. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 

Mai multe