Celebrităţi care s-au căsătorit cu prima lor iubire. Sunt inseparabili de câteva decenii

1 bon jovi shutterstock jpg jpeg

Nu există nimic care să ne facă inimile să se topească mai mult decât poveştile cuplurilor care s-au format încă din adolescenţă şi care continuă să fie foarte puternice în ciuda trecerii timpului.

Nu toate căsătoriile celebrităţilor durează. Totuşi, există mai multe vedete care s-au căsătorit cu primele lor iubiri şi care continuă să fie foarte fericite alături de acestea. Aceşti artişti faimoşi şu-au cunoscut soţiile sau soţii în timpul adolescenţei, au depăşit toate obstacolele şi au reuşit să aibă relaţii de durată în ciuda vieţii tumultuoase de la Hollywood! Putem învăţa multe de la aceste cupluri de vedete care au fost să-şi împărtăşească secretele căsniciilor lor de durată.

Jon Bon Jovi şi Dorothea Hurley

Starul rock şi iubita lui de liceu Dorothea s-au căsătorit în Las Vegas în 1989. Se cunosc de peste 40 de ani şi au împreună 4 copii. Când a fost întrebat despre secretul păstrării unui cuplu bine sudat, Bon Jovi a spus că respectul pe care şi-l poartă unul altuia i-a ajutat enorm.

Cei doi şi-au început relaţia la liceul Sayreville War Memorial. În timp ce Jovi nu era preocupat de şcoală, deoarece avea aspiraţii de rockstar, Hurley l-a ajutat. Ea se întâlnea de fapt cu unul dintre prietenii lui, care mai târziu a părăsit oraşul şi atunci Jovi i-a devenit iubit. Pe când avea 27 de ani şi ajunsese deja faimos, Bon Jovi a decis să zboare la Las Vegas într-o pauză de o zi în turneul său din New Jersey şi să se căsătorească în secret cu Hurley.

Bono şi Ali Hewson

Un alt rockstar care a rămas cu prima sa dragoste este Bono. El şi Ali Hewson sunt căsătoriţi şi ei de 40 de ani. Într-un interviu care se întâmpla să fie la aniversarea lor, Bono a spus că s-au întâlnit în liceu: „Eram adolescenţi, am mers la acelaşi liceu. Într-o după-amiază, am condus-o la autobuz.” Au început să se întâlnească în 1975, când aveau doar vreo 14 ani. Atât de tineri şi nevinovaţi, cei doi ştiau în mod evident că scânteia pe care o împărtăşeau nu era doar dragoste trecătoare, ci iubire reală, şi astfel s-au căsătorit în 1982.

Samuel L. Jackson şi LaTanya Richardson

Actorul Samuel Jackson şi soţia sa, LaTanya Richardson, s-au întâlnit în studenţie. Deşi actorul poate părea dur pe marile ecrane, are o slăbiciune: soţia sa. Povestea lor a început în anul 1974. Jackson Cuplul s-a căsătorit în 1980 şi a reuşit să-şi facă mariajul să funcţioneze în ciuda carierelor.

Julia Louis-Dreyfus şi Brad Hall

Julia Louis-Dreyfus, pe care o cunoaştem ca Elaine din serialul „Seinfeld”, este încă foarte îndrăgostită de soţul ei. El este dragostea vieţii ei. Actriţa şi comediantul Brad Hall s-au cunoscut pe când ea studia la Universitatea Northwestern din Evanston, Illinois. S-au căsătorit în 1987. Totul a început în ziua în care Dreyfus a mers la audiţii pentru o piesă pe care el o producea, la curs de improvizaţie. Ea şi-a dat seama imediat că este alesul ei „Au fost câteva momente, dintre care unele nu le voi împărtăşi, dar aş spune că am ştiut aproape imediat”, a dezvăluit vedeta într-un interviu.

FOTO: ShutterstockRecente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg