I-a spus soției că vrea să aibă relații intime cu soacra lui. Despre ce vedetă e vorba?

14 octombrie 2024   Viață de vedetă

Este un mare cântăreț american, care traversează acum cea mai dificilă perioadă din viața lui din cauza acuzațiilor sexuale care i se aduc. Cum reacționează soția lui?

Este vorba despre nimeni altul decât Kanye West, rapperul considerat până recent genial din punct de vedere muzical, însă cu o mare problemă. De fapt, mai multe.

În primul rând, vedeta a fost diagnosticată cu tulburare bipolară și refuză să-și ia tratamentul și, în al doilea rând, are niște preferințe sexuale cel puțin ofensatoare, după cum mărturisește fosta lui asistentă la tribunal, care-l acuză că a drogat-o și-a hărțuit-o sexual.

Dar nici în viața lui de zi cu zi cu soția sa, arhitecta Bianca Censori, lucrurile nu sunt OK. Pe lângă faptul că West îi poruncește soției să poarte cele mai sexy haine posibile în spațiul public (vezi foto mai jos), se pare că el i-a făcut ei o propunere cât se poate de… indecentă.

Din cauza unui apetit sexual scăpat de sub control, Kanye i-a propus Biancăi ca el să facă sex cu mama ei, Alexandra Censori, adică cu soacra sa, chiar în fața soției lui. Evident că asemenea informație n-a fost confirmată de Kanye West, însă pare să fie adevărată având în vedere toate acuzațiile uluitoare care i se aduc rapperului celebru.

Lauren Pisciotta l-a dat în judecată pe West pentru comportamentul lui complet neadecvat și ileagal pe care acesta l-a avut încă din perioada în care ea lucra pentru el, în 2021 și 2022. Fosta asistentă a muzicianului susține că vedeta are o plăcere deplasată de-a avea relații intime și cu mama celor cu care se culcă. Mai mult, ține să se laude cu astfel de „cuceriri”… 

Kanye West i-a trimis lui Pisciotta un mesaj pe care i-l trimisese soției lui, pe 28 septembrie 2022, și în care îi spunea că el voia să facă sex cu soacra lui. Atunci când a fost abordată de Daily Mail Australia, Alexandra, soacra lui Kanye West, a ținut să spună că nu-și dorește să comenteze nimic legat de ginerele ei faimos. Asta nu înseamnă că a infirmat spusele asistentei care susține că a fost drogată și violată de muzician.

În ceea ce o privește pe Bianca, ea oricum nu spune nimic niciodată. Ea poartă ținutele degratante pe care o obligă soțul ei să le poarte și nu oferă interviurile presei, nu-și spune niciodată părerea. E posibil să fi îndurat și asemenea umilire din partea soțului ei - a câta oare?! - și să fi vorbit cu Kanye despre implicarea mamei ei în jocurile lor sexuale, dar cel mai probabil n-o să aflăm niciodată asta de la ea.

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe